INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Scos din lot la Galata, Cicâldău e „o lovitură grea” » Turcii scriu azi despre „costurile uluitoare” și ofertele românului

Alexandru Cicâldău/ foto Imago Images
Alexandru Cicâldău/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 16 august 2022 10:11 / Actualizat marti, 16 august 2022 13:47

Ziarele turcești dezvăluie „costurile uluitoare” pe care Galatasaray le are cu Alexandru Cicâldău, mijlocașul trecut pe linie moartă de noul antrenor, Okan Buruk, în timp ce clubul caută să scape de el.

Pe 1 septembrie se încheie mercato estival în Europa, zilele trec, însă Alexandru Cicâldău încă așteaptă clarificarea viitorului său. La Galatasaray, unde e sub contract până-n 2026, nu e dorit de noul antrenor, Okan Buruk. 

VIOLENT! Noul star al lui Liverpool a șocat lumea fotbalului aseară, la debutul pe Anfield: „Nunez și-a pierdut mințile! L-a lovit de două ori!”
ANGLIA
VIOLENT! Noul star al lui Liverpool a șocat lumea fotbalului aseară, la debutul pe Anfield: „Nunez și-a pierdut mințile! L-a lovit de două ori!”

Cicâldău, în afara lotului la meciurile cu Antalyaspor și Giresunspor

Fostul internațional turc, coleg cu Gică Hagi la roș-galbeni, nu l-a plăcut de la bun început și l-a îndepărtat din lot, astfel că milocașul în vârstă de 25 de ani a văzut primele meciuri din campionat, cu Antalyaspor și cu Giresunspor, din tribună! 

În tot acest timp, scrie azi cotidianul turcesc Fanatik, „conducerea a analizat ofertele venite pe filiera impresarului său”, Ioan Becali. Însă au fost „sub pretențiile Galatei”. 

Dacă n-a putut fi vândut mai aproape de cele 6,5 milioane de euro plătite Universității Craiova, anul trecut, „acum se caută pentru el o soluție în genul aceleia găsite pentru Olimpiu Moruțan, împrumutat în Serie B, la Pisa”. Deocamdată, însă, nu s-a rezolvat nimic, iar o altă publicație de pe malul Bosforului, Star, scrie că, ajuns spectator, românul o costă pe Galatasaray sume „uluitoare”. 

Este vorba despre salariul pe care „Cic” îl încasează, în speță 58.333 de euro lunar, adică 700.000 de euro pe an, la care se adaugă cele 6,5 milioane amintite, pe care turcii s-au angajat să i le plătească lui Mihai Rotaru în 3 ani de la data transferului perfectat în 2021. Concluzia: „O lovitură grea pentru club!”.

2.745 de minutea jucat Cicâldău, sezonul trecut, pentru Galatasary. A fost titular în 32 dintre cele 40 de meciuri oficiale susținute de echipa sa, „însă a rămas mai mereu sub așteptări” - potrivit Fanatik

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Câte echipe ajung în grupele Conference League?” » Răspunsul oferit de Dumitru Dragomir la GSP LIVE

Tensiuni între vedetele lui PSG » Ce s-a întâmplat la ultimul meci între Messi, Neymar și Mbappe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  17 August 2022, 00:58
Postat de tristan pe 16 August 2022, 15:14

bai tu te auzi ce spui?da ti doua palme si spala te pe fata...pai din cauza lui Cicaldau si Moruntan o terminat Galata pe 14 anu trecut?Asa de bine "joaca" ceilalti..ca daca din cauza lui Cicaldau si Moruntan merge asa prost Galata ,rezolvi f usor asta...Ii scoti din echipa si apoi zbarnaie echipa..Gndeste ca de aia ai cap!!

Copile, palme sa ii tragi maica-tii. Si nu mai chiuli de la orele de logica, ti s-a netezit creierul de la atatea manele si alcool.

sibelius
sibelius  •  17 August 2022, 00:30
Postat de tudor.m pe 16 August 2022, 18:10

Pai ok, de acord, concluzia e ca e fotbalist f slab da? Atunci turcii sa zica clar si raspicat ca TOT lotul de anul trecut a reprezentat un cost "uluitor", ca doar nu Cicaldau singur i-a lasat pe 13/20.

DOAR Cicaldau a costat 6,5 milioane, nu "tot lotul". Probabil nici salariul anual nu era la fel pentru "tot lotul'..

sibelius
sibelius  •  17 August 2022, 00:27
Postat de tristan pe 16 August 2022, 18:03

asa vorbiti toti de Galata de parca e vreun Real Madrid...e doar echipa mediocra in fotbalul european...

Daca era un Real Madrid, 6,5 milioane aruncate pe geam și salariu de 700.000 intrau la pierderi acceptabile.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează