INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO VIOLENT! Noul star al lui Liverpool a șocat lumea fotbalului aseară, la debutul pe Anfield: „Nunez și-a pierdut mințile! L-a lovit de două ori!”

Nunez îl lovește cu capul pe Andersen
Nunez îl lovește cu capul pe Andersen

Articol de - Publicat marti, 16 august 2022 08:51 / Actualizat marti, 16 august 2022 17:07

Darwin Nunez, noua achiziție a lui Liverpool, și-a ruinat debutul pe Anfield, în egalul cu Crystal Palace (1-1), cu un cap în figura danezului Andersen. Gestul violent i-a adus eliminarea, 3 etape pe tușă, fluierături și critici din toate părțile.

Liverpool l-a adus pe Darwin Nunez de la Benfica pe o căruță de bani, ca să dea goluri. Numai că „vârful” uruguayan are mari probleme de comportament. 

VIDEO. Momentul în care Darwin Nunez își lovește adversarul, în Liverpool - Crystal Palace:

Luni seară, în minutul 57 al confruntării cu Palace (1-1), la scorul de 0-1, el s-a lăsat atras într-o altercație cu fundașul Joachim Andersen, din care a ieșit șifonat rău de tot

În urma unui bodycheck, în careul lui Palace, l-a lovit pe danez cu capul, în replică. Iar după încheierea fazei, când adversarul l-a împins, reproșându-i gestul, uruguayanul s-a întors furios și i-a aplicat o nouă lovitură „a la Zidane”. 

Andersen a căzut ca secerat, iar „centralul” Paul Tierney i-a pedepsit pe amândoi. Apărătorului i-a arătat un "galben", pentru provocare, dar pe Nunez l-a trimis la vestiar, cu "roșu" direct. 

Jurgen Klopp, despre gestul lui Nunez: „N-ai voie!”

Pentru că uruguyanul protesta și gesticula la decizia arbitrului, managerul Jurgen Klopp s-a enervat și i-a strigat „ieși odată de pe teren!”, în vreme ce suporterii au început să-l fluiere. Debutul său pe Anfield se transformase într-un veritabil coșmar.

Ulterior, la conferința de presă, Klopp a accentuat pe ideea că „n-ai voie să te comporți astfel, chiar dacă ești provocat”, în veme ce, în studiourile TV, analiștii au dat de pământ cu atacantul de 23 de ani. 

„Nunez și-a pierdut mințile! Nu doar că-și lovește adversarul o dată, dar o face și a doua oară. Nu contează că la Benfica n-a mai fost eliminat, ci prostia din seara asta”, a comentat Gary Neville, fostul fundaș al lui Manchester United. 

75 de milioane de euroa costat-o pe FC Liverpool transferul lui Darwin Nunez de la Benfica

Aflat și el în studio, Jamie Carragher, o legendă a lui Liverpool, nu și-a putut reține indignarea: "Nu mi-a venit să cred că a mai și comentat în fața arbitrului, care se uita direct la ei! Cum să-ți închipui că poți scăpa cu așa ceva?!". 

Nunez va fi suspendat 3 etape, pentru "comportament violent". Primul meci pe care-l va rata este chiar derby-ul cu marea rivală Man. United, programat luni seară, pe Old Trafford.

1 gola dat uruguyanul, până acum, pentru Liverpool. În prima etapă, la 2-2 cu Fulham, în deplasare

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Tensiuni între vedetele lui PSG » Ce s-a întâmplat la ultimul meci între Messi, Neymar și Mbappe

Antrenorul îi ia apărarea lui Ionuț Radu, după gafa decisivă cu Fiorentina: „Nu poți distruge un copil”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
talpaiadului
talpaiadului  •  16 August 2022, 18:09

Nunez nu e fotbalist de Premier League, nu intelege suficient notiunea de fair play si are un psihic labil.

brujo
brujo  •  16 August 2022, 15:26

Si nimic in articol de golul fabulos al lui Diaz ... :))))))))))) Scandalul vindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

wheelwright
wheelwright  •  16 August 2022, 15:03

Unii musca (Suarez), altii nu se pot opri din dat cu capul, tipic pentru uruguayeni cand sunt frustrati.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează