INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIJON - PSG 0-4

FOTO Alex Dobre l-a înfruntat pe Mbappe, în Dijon - PSG! Formația românului, șanse mici de salvare

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 20:19 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 20:44

Mijlocașul Alex Dobre (22 de ani) a evoluat în ultima jumătate de oră a disputei dintre Dijon și PSG, scor 0-4. 

Alex Dobre a bifat astăzi a 15-a apariție stagională pentru Dijon. Formația românului nu a avut nicio șansă în fața campioanei PSG și a ajuns la 8 înfrângeri consecutive. Șansele de salvare sunt din ce în ce mai mici. 

Alex Dobre, eșec în fața lui PSG

Mauricio Pochettino a fost nevoit să improvizeze în disputa de astăzi. Cu mulți absenți, printre care starurile Neymar, Verratti, Di Maria și Icardi, antrenorul argentinian a mizat în ofensivă pe Kean și Mbappe. Vârful în vârstă de 20 de ani, împrumutat de la Everton, a deschis scorul în minutul 6. 

A ieșit apoi la rampă Mbappe, cu reușitele din minutul 32 (penalty) și 51. Rezultatul final a fost stabilit de Danilo, în minutul 82. La gazde, AlexDobre a fost introdus în minutul 62 și nu a avut reușite importante.

FOTO Alex Dobre l-a înfruntat pe Mbappe, în Dijon - PSG! Formația românului, șanse mici de salvare
Alex Dobre, cu numărul 29, în stânga imaginii / FOTO: Imago-Images

PSG, luptă încinsă pentru titlu

PSG revine pe locul secund în Ligue 1, cu 57 de puncte, dar are în continuare emoții în lupta pentru titlu. Lider e Lille, cu un avans de un punct și un meci mai puțin disputat. Dijon e ultima, cu șanse mici de salvare. Are 15 puncte, la 9 lungimi de pozițiile care asigură rămânerea în primul eșalon.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FC Sevilla - Barcelona 0-2. VIDEO Dembele și Messi, decisivi! Catalanii își iau revanșa cu FC Sevilla și pun presiune pe Real Madrid

Marius Șumudică își distruge jucătorii de la Rizespor: „Nici Mourinho nu ar avea succes aici! Nu sunt în stare să dribleze, n-au tras un șut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează