INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică își distruge jucătorii de la Rizespor: „Nici Mourinho nu ar avea succes aici! Nu sunt în stare să dribleze, n-au tras un șut”

Rizespor, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat pe teren propriu cu Sivasspor, scor 0-0.
Rizespor, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat pe teren propriu cu Sivasspor, scor 0-0.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 17:57 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 19:44

Rizespor, formația antrenată de Marius Șumudică (49 de ani), a remizat pe teren propriu cu Sivasspor, scor 0-0. Antrenorul român s-a declarat resemnat la finalul partidei. 

Marius Șumudică e încă în căutarea primei victorii pe banca lui Rizespor. Antrenorul român și-a pierdut însă din încredere și își atacă direct fotbaliștii. Spune că e deschis să discute cu oamenii din conducere, dacă aceștia vor un alt manager. 

Marius Șumudică, declarații dure după Rizerspor - Sivasspor 0-0

„Am un contract. Dacă nu sunt mulțumiți de mine, ne putem așeza la masă și să discutăm. Nici Jose Mourinho, dacă ar veni aici, nu ar avea succes. Fotbaliștii noștri nu sunt în stare să facă un dribling. Am jucat 11 vs 10 timp de 80 de minute și nu am putut trage un șut pe poartă. Ăsta nu e un joc video, nu am o manetă cu care să îi controlez, nu mai depinde de mine. Asta e tot ce pot face. 

Am pus în aplicare toate cunoștințele mele de antrenor în folosul echipei. În fiecare zi vin la baza de pregătire cu 3-4 ore înainte, pentru a pregăti totul. Uneori poate greși și antrenorul. Tomas, Unal Karama, Ismail Kartal nu sunt manageri buni. Șumudică nu e bun. Cine trebuie să vină la echipa asta?”, a declarat Șumudică, după meci. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

EXCLUSIV Ianis Hagi, analizat de un fost internațional: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

Secretul lui Cavani este dansul clasic!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
22cea
22cea  •  27 Februarie 2021, 23:02

Caracter de rama .

dubluv
dubluv  •  27 Februarie 2021, 20:03

Sumi, daca asta e tot ce poti face, lasa pe altii, in mod sigur se poate face mai mult. Nu ai nevoie de maneta ca sa controlezi jucatorii ca pe play station, e nevoie doar sa ii antrenezi...

dd_696
dd_696  •  27 Februarie 2021, 19:55

:)))))))) marele antrenor... pai vezi nea gaga cum e cand ai jucatorii pe care ii ai?? sa nu mai ridicam in slavi "antrenori" care fac treaba numai cand au bugete fara numar-fara numar...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează