INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Nora unui fost fotbalist legendar, propunere indecentă primită de la un jucător din Premier League: „Cât vrei? 600 de lire?”

Alex Le Tissier // foto: Instagram @ alexletissier +11   FOTO
Alex Le Tissier // foto: Instagram @ alexletissier

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 17:25 / Actualizat joi, 11 august 2022 18:03

Alex Le Tissier, nora lui Matt, mijlocaș cu aproape 400 de meciuri la Southampton, susține că un tânăr fotbalist din Premier League i-a oferit 600 de lire sterline pentru o partidă de sex.

Alex, soția în vârstă de 30 de ani a lui Mitch Le Tissier, fiul fostului fotbalist, și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans pe perioada pandemiei.

Mai nou apare și pe postul Babestation, destinat adulților, iar noul ei domeniu de activitate l-a provocat pe Matt Le Tissier să rupă legătura atât cu ea, cât și cu Mitch.

+7 FOTO

Nora luI Matt Le Tissier: „Un fotbalist din Premier League mi-a oferit 600 de lire”

Alex Le Tissier susține că un tânăr fotbalist din Premier League a contactat-o și i-a oferit bani pentru a se întâlni și nu numai.

Mă uit la tine online chiar acum. Cât vrei pentru a ne întâlni, 600 de lire? Să păstrezi liniștea, totuși”, ar fi mesajul primit pe Instagram.

Nu am răspuns pentru că m-am simțit atât de ofensată. Câștigă atât de mulți bani, dar a oferit doar 600 de lire. Cred că mă privește de ceva timp pe Babestation. Probabil a crezut că voi spune da pentru că este fotbalist, dar îmi cunosc valoarea”, a spus Alex despre propunerea indecentă. 

+7 FOTO
  • OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri fiind vorba despre conținut pornografic destinat adulților.

Alex și Mitch, ambii în vârstă de 30 de ani, au 4 copii împreună.

Răsfoiește mai multe galerii: 

Fierbinte ca vara! Cum își petrec vacanțele iubitele fotbaliștilor din Liga 1

Mesajul Wandei Nara la TV: „Divorțez de Mauro, nu mai rezist!” » Reacția surprinzătoare a lui Mauro Icardi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
81mada
81mada  •  11 August 2022, 22:29

Hai ca gsp se transforma in ziar de matrimoniale! Prezinta toate ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  11 August 2022, 18:35

Problema nu-i că ăla îi propune doar 600 £ și aia refuză, chestia este cum de lansați voi astfel de subiecte, voi care sunteți așa de pudici !

freddy
freddy  •  11 August 2022, 18:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează