INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO + FOTO Incidente grave în semifinala Cupei Portugaliei » Antrenorii s-au insultat: „M-am săturat de diavoli cu fețe de îngeri”

Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 13:39 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 14:52

„Tricolorul” Alexandru Dobre (24 de ani) a fost eliminat cu Famalicao din semifinalele Cupei Portugaliei, după 2-3 în prelungiri cu FC Porto, meci în care unul dintre coechipierii săi, argentinianul Santiago Colombatto (26 de ani) a fost acuzat de rasism, iar antrenorii s-au certat violent. 

Incidente majore la meciul lui Alexandru Dobre din semifinalele Cupei Portugaliei, jucat joi seară la Porto, pe Dragao.

Gică Hagi a pierdut un titular până la finalul campionatului: „O problemă la genunchi”
FARUL
Gică Hagi a pierdut un titular până la finalul campionatului: „O problemă la genunchi”

Pepe, plângere la poliție împotriva lui Santiago Colombatto, după FC Porto - Famalicao: „M-a numit maimuță"

După ce Famalicao a pierdut acasă, în tur, 1-2 cu FC Porto, echipa „tricolorului" a condus cu 2-1 după 90 de minute și manșa secundă a intrat în prelungiri. Porto a reușit să întoarcă rezultatul și calificarea în ultimele momente de extra time: 120+1 și 120+4. Scor final, 3-2 pentru „dragoni".

La sfârșitul confruntării (Dobre a fost schimbat în minutul 73), căpitanul gazdelor, cunoscutul Pepe, l-a acuzat pe unul dintre colegii românului de rasism. A făcut plângere la poliție împotriva argentinianului Santiago Colombatto. 

„Mi-a spus «mono» și toți știm ce înseamnă mono. Maimuță, în spaniolă. Nu am părăsit terenul doar din respect față spectatori, care au plătit bilet pentru a urmări meciul", a declarat fundașul central în vârstă de 40 de ani.

Incidente grave în semifinala Cupei Portugaliei » Antrenorii s-au insultat: „M-am săturat de diavoli cu fețe de îngeri”
Sursă foto: Captură Twitter

Sergio Conceicao, eliminat a 23-a oară în carieră în FC Porto - Famalicao

După golul de 2-2, alt incident. Sergio Conceicao (48 de ani), antrenorul lui Porto, s-a bucurat provocator în fața băncii oaspeților, arătându-le pumnul acestora. A fost eliminat imediat. Al 23-lea cartonaș roșu primit de Conceicao în carieră, 13 numai la Porto, al 4-lea în acest sezon, cum s-a întâmplat și în 2020-2021.

La sfârșit, acesta a dat vina pe tehnicianul lui Famalicao, Joao Pedro Sousa (51 de ani): „A venit aici, pe stadionul nostru, și a afirmat că Pepe e un mincinos, iar eu sunt needucat. Poate el este așa. După al doilea gol al lor, Sousa a celebrat în direcția noastră. 

Din cauza lui a început totul. N-am mai rezistat și i-am răspuns la 2-2. Am procedat la fel ca el. M-am săturat de diavoli cu fețe de îngeri". 

VIDEO. Rezumat: FC Porto - Famalicao 3-2

Citește și: 

Rivaldo, dezamăgit de Cristiano Ronaldo și Lionel Messi: „M-a întristat să văd o astfel de atitudine”

Napoli, din nou campioană după 33 de ani » Cum a subordonat trupa lui Luciano Spalletti restul echipelor din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează