INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp, uluit după meciul lui Liverpool cu West Brom: „Nu am mai văzut așa ceva!”

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool // foto: Guliver/gettyimages +9   FOTO
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 08:41 / Actualizat luni, 17 mai 2021 09:02

Alisson Becker (28 de ani) i-a adus victoria lui Liverpool în meciul cu West Brom, scor 2-1, cu un gol marcat la ultima acțiune a meciului. Antrenorul său, Jurgen Klopp (53), a fost uluit de faza din prelungirile partidei.

Liverpool luptă cu Leicester și Chelsea pentru ultimele două locuri de Liga Campionilor. Duminică, „cormoranii” au fost la câteva secunde să rateze obiectivul, dar au fost salvați de portarul Alisson. Reușita izbăvitoare a venit la ultima acțiune. Alisson a primit permisiunea lui Klopp de a urca în careul advers, a destabilizat sistemul de marcaj al lui Allardyce și a reluat cu capul din 6 metri, nemarcat.

+5 FOTO

Jurgen Klopp, după West Brom - Liverpool: „Nu am mai văzut așa ceva!”

După meci, Jurgen Klopp s-a declarat uluit de ceea ce s-a petrecut în minutele de prelungire. 

„O lovitură de cap incredibilă, nu am mai văzut așa ceva, ce tehnică bună! Nu eram sigur de ceea ce vedeam. Suntem foarte apropiați și știu exact ce înseamnă pentru el, este extraordinar. Este doar fotbal, dar pentru noi înseamnă totul.

Meciul ăsta descrie întregul nostru sezon. Foarte multe lucruri bune, apoi am fost pedepsiți pentru prima greșeală și a trebuit să muncim ca nebunii. Am avut șuturi, am continuat să jucăm, dar este foarte dificil împotriva unor astfel de echipe, având în vedere felul în care se apără. Într-un final, am avut nevoie de Alisson să o rezolve”, a spus Klopp, citat de BBC.

VIDEO. Rezumatul partidei West Brom - Liverpool 1-2 

Clasament Premier League: 

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Liverpool păstrează șanse pentru a prinde locurile de Liga Campionilor. În ultimele două runde, în care au de recuperat un punct față de Chelsea, ocupanta locului 4 în prezent, „cormoranii” vor juca cu Burnley și Crystal Palace.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Lille, pas greșit în penultima etapă din Ligue 1! PSG pune presiune pe lider, cu o rundă înainte de final

Totul despre Michel Platini, geniul „cu fundul mare”, care a răvășit fotbalul! De la Balonul de Aur la răzbunarea lui Igna + „casa de bani negri”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  17 Mai 2021, 10:12

Sa mai mearga si in Europa League.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează