INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMP NOU

Alki David, miliardarul care vrea să dea numele stadionului Barcelonei, plănuiește să-și cloneze soția! E partenerul lui Mike Tyson în afacerea cu cannabis

Alki David și Mike Tyson au împreună o afacere cu cannabis +32   FOTO
Alki David și Mike Tyson au împreună o afacere cu cannabis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 09:53

Afectată după ce fotbalul din Spania a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus din Spania, Barcelona vrea să facă rost de bani și cedează drepturile asupra numelui stadionului „Camp Nou”. Alki David, cel care este interesat de afacere, a avut mai multe idei inedite, printre care aceea de a-și clona soția.

Miliardarul britanic de 51 de ani a anunțat că vrea să cumpere drepturile asuprea numelui stadionului și că este încrezător că va realiza tranzacția. „Influența noastră va fi binevenită”, spunea acesta. 

Vrea să-și cloneze soția

Excentricul om de afaceri a dezvăluit recent că are planuri mai mult decât interesante, fiind dornic să-și cloneze nevasta și susține că deja și-a clonat câinele. „Da, am reușit asta. Am clonat inclusiv semnul negru pe limbă, pe care câinele îl avea din naștere. Este identic. Acum lucrăm la clonarea soției mele”, a spus David, potivit presei din Marea Britanie.

Partenerul lui Mike Tyson în afacerea cu cannabis

Alki David este implicat și-n afacerile cu cannabis, fiind partener cu Mike Tyson, fostul campion mondial la categoria grea. Acesta deține compania SwissX și este convins de beneficiile marijuanei.

„E vorba de evoluție.  Treceți peste. Legalizarea cannabisului... Regina Victora a spus că cel mai bun medicament pe care l-a avut a fost cannabisul. Voi veni cu bani și cu idei foarte bune. Ce pot face oamenii în afară de a îmbrățișa evoluția lumii noi?”, a adeclarat Alki David.

VIDEO.Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

 Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Coșmarul COVID-19 nu are sfârșit pentru Paulo Dybala » Starul lui Juventus, testat pozitiv a patra oară

Autoritățile din Spania au decis » Când vor relua antrenamentele echipele din La Liga

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
steffanel
steffanel  •  29 Aprilie 2020, 11:53

La cum arata nevasta-sa ar putea clona mai multe nu doar una. Femeie adevarata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează