INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Coșmarul COVID-19 nu are sfârșit pentru Paulo Dybala » Starul lui Juventus, testat pozitiv a patra oară

Paulo Dybala a fost depistat pozitiv pentru a patra oară în doar 6 săptămâni // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Paulo Dybala a fost depistat pozitiv pentru a patra oară în doar 6 săptămâni // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 09:11

Argentinianul Paulo Dybala (26 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19 pentru a patra oară în șase săptămâni.

Pe 21 martie, starul lui Juventus a confirmat că el și iubita sa, Oriana Sabatini, au contractat virusul. De atunci, Dybala a mai fost testat de alte trei ori. De fiecare dată, rezultatul a fost pozitiv, informează El Chiringuito.

Dybala: „Mi se tăia răsuflarea după 5 minute”

La doar câteva zile distanță după ce a fost depistat pozitiv, argentinianul a oferit o serie de declarații pentru site-ul oficial al lui Juventus.

„Acum sunt mai bine, după ce am suferit zilele trecute. Încerc să mă antrenez, până acum nu am fost capabil. Respiram cu greutate, mi se tăia răsuflarea după 5 minute, nu mai aveam aer dacă voiam să mă pregătesc fizic. Mă durea tot corpul, toți mușchii mă dureau”, spunea atunci Dybala.

Deși a trecut o lună de la declarațiile respective, starul lui Juventus nu a eliminat încă virusul din organism. Dybala a rămas singurul fotbalist al echipei italiene care încă se luptă cu boala. Ceilalți doi fotbaliști depistați pozitiv, Blaise Matuidi și Daniele Rugani, s-au vindecat.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre Serie A:

Gazzetta dello Sport dezvăluie: unde s-a autopropus Edinson Cavani

Propunere-șoc în Serie A: finală scudetto Juventus - Lazio!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează