INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

JUVENTUS. Daniele Rugani și Blaise Matuidi, vindecați de COVID-19 după mai bine de o lună

Blaise Matuidi (stânga) și Daniele Rugani (dreapta) s-au vindecat de COVID-19 după mai bine de o lună // sursă foto: Juventus.com +30   FOTO
Blaise Matuidi (stânga) și Daniele Rugani (dreapta) s-au vindecat de COVID-19 după mai bine de o lună // sursă foto: Juventus.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 17:09

Juventus a confirmat astăzi faptul că jucătorii Blaise Matuidi (33 de ani) și Daniele Rugani (25 de ani) s-au vindecat după mai bine de o lună în care s-au luptat cu virusul COVID-19.

Rugani a fost primul jucător al „Bătrânei Doamne” depistat pozitiv cu COVID-19. La scurt timp după acesta, și francezul Blaise Matuidi a fost testat pozitiv. Astăzi, la o lună distanță, clubul italian a confirmat că cei doi s-au vindecat complet și că ultimele teste la care au fost supuși au ieșit negativ.

„Daniele Rugani și Blaise Matuidi au fost supuși, conform protocolului, unei verificări duble cu teste de diagnostic pentru Coronavirus (COVID-19). Testele au revenit cu rezultate negative. Prin urmare, jucătorii s-au recuperat și nu mai sunt supuși regimului de izolare la domiciliu”, se arată într-un comunicat emis de Juventus.

Paulo Dybala, al treilea jucător de la Juventus depistat pozitiv

Argentinianul Paulo Dybala (26 de ani) a fost al treilea jucător de la Juventus care a contractat COVID-19. Acesta a confirmat că el și partenera lui s-au infectat cu noul virus. Între timp, starea acestuia și a iubitei sale s-au ameliorat, însă aceștia nu au scăpat definitiv de virus. 

„Paulo mai are încă unele simptome. Respiră și acum cu greutate, uneori", declara Oriana Sabatini în urmă cu două săptămâni.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+26 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri despre Juventus și fotbalul european:

Pep Guardiola e favorit la pariuri să o preia pe Juventus

Newcastle ajunge la Mohammed bin Salman, cel mai controversat prinț al Arabiei Saudite! Omul acuzat că a ucis un jurnalist plătește 300 de milioane de lire

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează