INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 2-1

Allegri e supărat, după înfrângerea în fața lui Inter din Supercupa Italiei: „Uneori, parcă diavolul a inventat fotbalul”

Max Allegri// Foto-MAGO / Insidefoto
Max Allegri// Foto-MAGO / Insidefoto

Articol de - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 14:59 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 15:31

Campioana Inter a cucerit și Supercupa, stăpânind în continuare fotbalul italian. Antrenorul lui Juventus nu-și ascunde dezamăgirea. A pierdut la limită în fața lui Inter, 1-2, cu un gol decisiv primit în prelungirile prelungirilor.

Întors în vară la Juventus, după doi ani de pauză, Massimiliano Allegri a descoperit și suferința bianconera. Antrenorul care a cucerit 11 trofee în primul mandat torinez (2014-2019) nu poate trezi echipa deocamdată.

Real Madrid, 5 victorii consecutive în fața Barcelonei după 57 de ani! » 100 de succese în Clasico
Barcelona - Real 2-3 după prelungiri
Real Madrid, 5 victorii consecutive în fața Barcelonei după 57 de ani! » 100 de succese în Clasico

Niciodată nu s-a înscris mai târziu de minutul 120+1 în Supercupă

Locul 5 în Serie A, la 11 puncte de liderul Inter, a pierdut și Supercupa, miercuri, pe „Giuseppe Meazza”. La 1-1, când Max aștepta penalty-urile, Alexis Sánchez a decis meciul, marcând în prelungirile prelungirilor. Niciodată în istoria competiției nu s-a înscris mai târziu de minutul 120+1.

„Uneori, parcă diavolul a inventat fotbalul”, a observat cu amar Allegri. „Am făcut o greșeală stupidă cu cinci secunde înaintea ultimului fluier”.

Simone Inzaghi, primul trofeu la Inter

Dacă el e afectat, Simone Inzaghi sărbătorește triumful. E primul său trofeu pe banca lui Inter. Unul meritat, după o partidă în care nerazzurrii i-au copleșit pe juventini în multe momente, 23-8 la șuturi și 63% posesie. 

3 Supercupeare Simone Inzaghi ca antrenor, dintre care două cu Lazio (2017, 2019)

Neînvinși în întrecerile interne din 16 octombrie (1-3 cu Lazio, în campionat), ei continuă să stăpânească fotbalul italian.

6 Supercupe ale Italieia cucerit Inter Milano, aceasta fiind prima din 2010

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Inter, victorie dramatică în Supercupa Italiei » Alexis Sanchez a decis partida la ultima fază a reprizelor de prelungire

Real Madrid, 5 victorii consecutive în fața Barcelonei după 57 de ani! » 100 de succese în Clasico

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează