INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Alte probleme pentru Zlatan Ibrahimovic: e acționar la o casă de pariuri din Malta! Ce riscă suedezul

Zlatan Ibrahimovic, foto: Imago
Zlatan Ibrahimovic, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 15:29 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 16:08

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a încălcat grav regulile FIFA, având 10% acțiuni la Bethard. Revenit la echipa națională în preliminariile CM 2002, e pasibil de la amendă la trei ani suspendare!

Scandalurile se țin lanț în jurul lui Ibrahimovic. După eliminarea cu Parma, pentru că a insultat arbitrul, și acuzațiile de încălcare a restricților, fiind prins într-un restaurant la Milano din zona roșie, atacantul de 39 de ani a comis-o iar. 

Cotidianul Aftonbladet a dezvăluit că suedezul are 10 la sută din acțiunile casei de pariuri Bethard. Lucru care contravine legilor FIFA, iar Zlatan a jucat în preliminariile CM 2022, revenind la echipa națională. Ibra riscă sancțiuni grave mergând de la amendă de 100.000 de euro până la trei ani de suspendare!

Zlatan Ibrahimovic, al patrulea acționar la compania cu sediul în Malta

Presa scandinavă a descoperit că Zlatan este implicat din 2018 la agenția cu sediul în Malta, prin intermediul firmei sale Unknown AB, fiind al patrulea proprietar ca importanță. Erik Skarp, directorul executiv al Bethard, a confirmat pentru Aftonbladet, compania având profit după impozitare în 2019 de 29,6 milioane €. Federația de la Stockholm a fost avertizată acum trei ani și de aceea a evitat să-l convoace în precedentele calificări pentru Mondial. "N-am discutat cu Zlatan despre acest lucru", declară secretarul general Håkan Sjöstrand.

Va fi anchetat Ibrahimovic și de UEFA?

Jucând în martie în partidele cu Georgia și Kosovo, Ibrahimovici a încălcat regulamentul etic al forului mondial ce interzice legăturile, chiar indirecte, cu casele de pariuri. 

Și UEFA l-ar putea ancheta, pentru că atacantul lui AC Milan, care s-a întors în Italia în ianuarie 2020, a evoluat în Europa League, „rossonerii" fiind eliminați de Man. United în „optimi". Ibra a jucat șase meciuri din Europa League la Milan, marcând un gol. La naționala Suediei are 131 de minute în preliminariile CM 2022.

Citește și: 

Gest impresionant după conflictul din „Derby della Madonnina” » Ce se va întâmpla cu amenzile primite de Zlatan Ibrahimovic și Romelu Lukaku

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  14 Aprilie 2021, 19:35

Ar fi cazul sa i se dea o lectie aspra acestui narcisist, egocentrist, increzut papagal !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează