INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVETIA

Ambii antrenori ai lui Grasshopper, suspendați! Incidentul de la care a pornit totul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 20 martie 2018 11:28

Principalul lui Grasshopper, Murat Yakin, va sta 3 etape în tribună, după 0-0 cu Lausanne. Fratele și asistentul său, Hakan, a primit 5 meciuri.

Murat și Hakan Yakin, de origine turcă, sunt cei mai cunoscuți frați din fotbalul elvețian. Ambii, foști jucători internaționali. Murat, 43 de ani, ex-fundaș central, a strâns 49 de selecții (4 goluri) la selecționata Țării Cantoanelor. Hakan, 41 de ani, mijlocaș ofensiv, a evoluat de 87 de ori la roș-albi. Marcând 20 de goluri.

Cei doi, care au evoluat alături la FC Basel, sunt împreună și ca antrenori. Cel mai mare e principalul lui Grasshopper. Cel mai mic e secund. Doar că rezultatele nu sunt atât de bune. Și ei își pierd cumpătul deseori.

Pe 3 martie, la 0-0 cu Lausanne, Murat a fost eliminat în minutul 85, asaltându-l pe arbitru cu protestele sale, după ce un jucător a fost eliminat. Hakan l-a înjurat pe "central" în repetate rânduri.

Ambii au plătit. Ieri, Comisia de Disciplină a decis: Murat Yakin va sta 3 partide în tribună. Hakan, cinci!

N-ar fi exclus ca frații Yakin să fie dați afară tot împreună. Grasshopper, care nu a mai învins din 25 februarie, are 3 eșecuri și un egal în ultimele patru meciuri. z

6este locul ocupat de Grasshopper în liga elvețiană, cu doar 31 de puncte în 26 de etape; este la 6 puncte de zona cupelor europene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  20 Martie 2018, 12:52

A fost mare "Indidentul" asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close