CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

Jack Grealish și-a aflat pedeapsa după ce a încălcat carantina » Amendă uriașă pentru englez

Jack Grealish, Aston Villa // sursă foto : Guliver/gettyimages
Jack Grealish, Aston Villa // sursă foto : Guliver/gettyimages

Articol de — Marti, 31 Martie, 17:17

Jack Grealish (24 de ani), starul celor de la Aston Villa, a fost „ars” de clubul de care aparține pentru escapada de sâmbătă. Banii vor fi donați unui spital din Birmingham.

Jack Grealish plătește scump pentru inconștiența de a ieși sâmbătă noaptea din casă, încălcând legile izolării. Sancțiunea poliției e nimic pe lângă amenda primită de la club. Aston Villa l-a „ars" cu 168.000 €, salariul său pe patru săptămâni!

„Căpitanul a acceptat că decizia de a-și părăsi domiciliul a fost greșită și deloc necesară, sfidând interdicțiile. Jucătorul a luat act de pedeapsă, întreaga sumă e donată pentru University Hospital Charity din Birmingham", a anunțat clubul englez.

Abia după ce s-a trezit bine, vinovatul a înțeles ce-a făcut. „Un prieten m-a chemat la el. Am făcut în weekendul trecut o mare tâmpenie de care mi-e jenă și nu poate fi o scuză că stăm închiși în case o perioadă lungă", a reacționat Grealish pe Twitter. 

Aventura a inclus și două fete și s-a lăsat cu trei mașini tamponate, pentru care fotbalistul s-a oferit să suporte pagubele.

VIDEO: Coronavirus. Mesaj trimis de sportivi, vedete și oficiali din România

Citește mai multe știri despre Premier League:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1