INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENDĂ

Amendă USTURĂTOARE pentru clubul care a adus păpuși gonflabile pe stadion + ce vor acum să facă oficialii

Tribunele au fost populate cu păpuși gonflabile la ultimul meci al lui FC Seoul. foto: Twitter
Tribunele au fost populate cu păpuși gonflabile la ultimul meci al lui FC Seoul. foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 07:58

Clubul sud-coreean FC Seoul va trebui să plătească o amendă de 82.000 de dolari (100 de milioane de woni sud-coreeni) după ce la ultimul meci din campionat, jucat împotriva lui Gwangju, tribunele au fost populate cu păpuși gonflabile.

Decizia a fost luată de Liga Profesionistă din Coreea de Sud, care acuză clubul din Seoul că „a deteriorat prestigiul și integritatea campionatului”, anunță ESPN. În Coreea de Sud, regulamentele K-League interzic în mod ferm orice reclamă necorespunzătoare sau cu tentă sexuală. 

Conform sursei citate, clubul FC Seoul a acceptat pedeapsa, a refuzat să conteste amenda și, pe deasupra, oficialii echipei au cerut poliției să efectueze o anchetă cu privire la furnizorii neobișnuitelor păpuși aduse pe stadion. 

Păpuși gonflabile în tribune la FC Seoul

Pentru a nu avea tribunele goale la meciul de duminică împotriva lui Gwangju, șefii clubului sud-coreean FC Seoul au fixat pe scaune păpuși gonflabile.

Clubul sud-coreean FC Seoul a luat o decizie nemaivăzută. Dacă nemții de la Borussia Mönchengladbach au fixat în tribune manechine cu figurile fanilor pentru a acoperi locurile goale, asiaticii au găsit o altă variantă.

Unii au zâmbit. „Cine nu iubește K-League? Păpuși sexuale ca suporteri. Genial", s-a comentat pe Twitter. Altora li s-a părut o idee total deplasată. Potrivit site-ului Sport Bible, câteva manechine promovează un magazin pentru adulți. „Convingerea mea e că acești «fani» sunt creați chiar de o firmă ce produce păpuși gonflabile. Sper să nu fie adevărat. Dacă este, atunci e o mare rușine", a fost un mesaj de protest pe rețelele de socializare.

VIDEO. Adrian Porumboiu, reacție incredibilă la GSP Live, după reluarea Bundesliga: „E ca o partidă de sex prea protejată”

Citește și alte știri de actualitate:

Acum are bani de Dinamo! Cristi Borcea a dat lovitura la închisoare: „A făcut 70 de milioane de euro!” » Detalii despre cea mai nouă afacere

FOTO Cea mai hot fană de la FCSB abia așteaptă să revină Liga 1! Mădălina e sigură de câștigarea titlului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează