INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COREEA DE SUD

FOTO INCREDIBIL » Păpuși gonflabile ca fani în tribune la FC Seoul!

Păpuși sexuale în tribune la FC Seoul Gwangju 1-0 +1   FOTO
Păpuși sexuale în tribune la FC Seoul Gwangju 1-0

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 19:18

Pentru a nu avea tribunele goale la meciul de azi cu Gwangju, șefii clubului sud-coreean FC Seoul au fixat pe scaune păpuși gonflabile.

Uimitor! Clubul sud-coreean FC Seoul a luat o decizie nemaivăzută. Dacă nemții de la Borussia Mönchengladbach au fixat în tribune manechine cu figurile fanilor pentru a acoperi locurile goale, asiaticii au găsit o altă variantă.

Păpuși gonflabile în tribune la FC Seoul

Astăzi, în timpul meciului cu Gwangju (1-0), din etapa secundă a K-League, au pus pe scaune păpuși gonflabile! Organizatorii au avut și umor: păpușile purtau mască pe față și respectau distanțarea socială!

Unii au zâmbit. „Cine nu iubește K-League? Păpuși sexuale ca suporteri. Genial", s-a comentat pe Twitter. Altora li s-a părut o idee total deplasată. Potrivit site-ului Sport Bible, câteva manechine promovează un magazin pentru adulți. „Convingerea mea e că acești «fani» sunt creați chiar de o firmă ce produce păpuși gonflabile. Sper să nu fie adevărat. Dacă este, atunci e o mare rușine", a fost un mesaj de protest pe rețelele de socializare.

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fotbalist român e vedetă în AS » Așteaptă duelurile cu Barcelona și Real Madrid: „Are o calitate tehnică foarte bună”

Anunț important dintr-un campionat tare al Europei: „Poate în iulie vor fi fani în tribune”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează