INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Un fotbalist român e vedetă în AS » Așteaptă duelurile cu Barcelona și Real Madrid: „Are o calitate tehnică foarte bună”

Andrei Rațiu (numărul 38) este un jucător de perspectivă al celor de la Villarreal
Andrei Rațiu (numărul 38) este un jucător de perspectivă al celor de la Villarreal

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 18:58

Andrei Rațiu (21 de ani), fundașul dreapta al celor de la Villarreal, s-a antrenat în ultima săptămână alături de prima echipă, iar presa din Spania anticipează că românul va prinde primele sale minute în La Liga foarte curând.

„Raţiu este unul dintre jucătorii cu cel mai mare viitor din academia clubului. Are o capacitate de efort impresionantă. Are o calitate tehnică foarte bună, care l-a adus în trecut în atenția cluburilor Real Madrid și Deportivo Alaves. El a jucat deja pentru prima echipă a lui Villarreal”, notează cei de la AS.

Andrei Rațiu așteaptă să debuteze pentru Villarreal în La Liga

Andrei Florin Rațiu a jucat deja pentru prima echipă a lui Villarreal, dar în Europa League. Fundașul a fost integralist în returul sferturilor de finală din sezonul 2018-2019 împotriva Valenciei (5-1 la general pentru „lilieci”).

Tânărul fotbalist s-a mutat cu familia în Spania pe când avea 6 ani și pentru prima dată a jucat pentru echipa Andorra de Teruel. Românul a atras atenția celor de la echipa secundă a lui Real Madrid, care s-au interesat de serviciile lui la începutul anului trecut.

300.000 de euroeste cota lui Rațiu, potrivit Transfermarkt

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Anunț important dintr-un campionat tare al Europei: „Poate în iulie vor fi fani în tribune”

Până la urmă, tribunele n-au fost goale în Koln - Mainz :) » Soluție inedită a nemților

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close