INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Anunț important dintr-un campionat tare al Europei: „Poate în iulie vor fi fani în tribune”

Fanii din Turcia sunt printre cei mai fanatici din Europa // Sursă foto: Getty
Fanii din Turcia sunt printre cei mai fanatici din Europa // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 18:02

Nihat Ozdemir (70 de ani), președintele Federației de Fotbal din Turcia, speră ca în luna iulie partidele din Super Lig să se dispute cu spectatori în tribune.

„Obiectivul nostru este să încheiem sezonul pe teren, pentru a evita orice fel de controversă sau nemulțumire. Jucătorii și antrenorii vor fi testați frecvent în această perioadă, în care au început pregătirile. Dacă vor fi depistate cazuri pozitive, vor intra în carantină și vom continua demersurile pentru reluarea campionatului.

Sunt țări în care situația este mult mai rea decât în Turcia și se pregătesc de reluarea competițiilor. Inițial, ne dorim să începem meciurile fără spectatori, dar, poate, în iulie partidele se vor putea desfășura cu fani în tribune”, a declarat Ozdemir, citat de Corriere dello Sport.

12 iunieeste data la care campionatul din Turcia se va relua; inițial, fără spectatori

Marius Șumudică, Gaziantep: „E greu în carantină”

Marius Șumudică (49 de ani), antrenor la Gaziantep, în Turcia, se apropie de finalul perioadei de carantină de 14 zile la care a fost supus la revenirea în țară.

Antrenorul român a fost plasat în izolare într-un cămin studențesc, iar temperaturile ridicate înregistrate recent în Turcia îl fac să sufere. 

„E greu în carantină, mai am trei zile. Astăzi au fost 36 de grade, suntem cazați la ultimul etaj al unui cămin studențesc. N-avem aer condiționat, îmi fac singur cu prosopul. Mi-e și frică să îmi pun ventilator, că fac vreo gripă și mă ridică ăștia cu izoleta. Au venit căldurile la Gaziantep, aici e o zonă foarte călduroasă, am auzit că nu o să mai vedem picături de ploaie decât peste patru luni”, a declarat Șumudică.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

BUNDESLIGA. Până la urmă, tribunele n-au fost goale în Koln - Mainz :) » Soluție inedită a nemților

Robert Lewandowski a numit cei mai buni 5 atacanți din lume: „Nu e o întrebare simplă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thedestroyer
thedestroyer  •  17 Mai 2020, 18:45

sunt campionate in care poti incheia sezonul fara probleme si altele unde nu. in franta spre exemplu dpdv al europei,chiar nu mai avea niciun sens sa se continue. oricum din septembrie revine pandemia si tot nu o sa se joace in europa. dar macar sa incehiam noi campionatul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează