INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Robert Lewandowski a numit cei mai buni 5 atacanți din lume: „Nu e o întrebare simplă”

Robert Lewandowski este golgheterul Bundesliga // sursă foto: Guliver/gettyimages
Robert Lewandowski este golgheterul Bundesliga // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 08:30

Robert Lewandowski (31 de ani) a dezvăluit care sunt cei mai buni 5 atacanți din lume în opinia sa și a vorbit despre puștiul-senzație Erling Haaland (19).

Singura condiție care i-a fost pusă lui Lewa înainte de a oferi un răspuns a fost de a nu se include el însuși. „Nu e o întrebare simplă”, a declarat Lewandowski pentru BILD.

„Dacă vorbim despre atacanți puri, numere 9 clasice, i-al alege pe Karim Benzema, Timo Werner, Luis Suarez, Sergio Aguero și Kylian Mbappe”, a continuat el.

Lewandowski: „Haaland? Are mult timp să crească”

Întrebat despre tânărul Haaland, ajuns de curând în Bundesliga, atacantul polonez a dezvăluit că și-ar dori ca acesta să rămână ani buni în campionatul din Germania.

„Are un potențial imens, dar încă are mult timp să crească. Nu vreau să pun presiune pe el cu comentariile mele. Dacă muncește din greu o să devină un fotbalist chiar mai bun. De ce nu, cel mai bun atacant al lumii într-o bună zi”, a declarat Lewa.

„Cred că ar fi bine pentru el dacă ar rămâne în Bundesliga mai mult timp înainte de a face următorul pas în carieră”, a concluzionat acesta.

VIDEO. Bundesliga a revenit după două luni de pauză

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Borussia Dortmund - Schalke 04 // Imagini nemaivăzute în Bundesliga » Cum arată băncile de rezervă

Ghidul Bundesliga în pandemie. 14 lucruri pe care trebuie să le știm înaintea etapei de azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează