INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Amintiri înduioșătoare din copilăria lui Cristiano Ronaldo: „Un șoarece m-a mușcat de față, a venit mama și m-a salvat. Nu mi-e rușine să recunosc”

Cristiano Ronaldo împreună cu mama și sora Katia
Cristiano Ronaldo împreună cu mama și sora Katia

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 16:28 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 16:57

Katia Aveiro (43 de ani), sora lui Cristiano Ronaldo (35 de ani), a povestit cât de grea le-a fost copilăria în Funchal, Portugalia. În povestea ei e amintit momentul în care un șoarece a mușcat-o de față și a fost nevoie de intervenția mamei pentru a o salva.

Katia Aveiro este acum un artist de succes în Portugalia și unul dintre cei mai renumiți influenceri. Cristiano Ronaldo este starul fotbalului mondial, cu cinci Baloane de Aur în palmares. Viața celor doi nu a fost întotdeauna atât de frumoasă, după cum povestește chiar sora atacantului lui Juventus. 

Familia Ronaldo a pornit de jos

„Am copilărit într-o casă veche. Patul meu era susținut cu cărămizi. Când eram micuță, am fost mușcată de față de un șoarece. Nu mi-e rușine să recunosc asta. Slavă Domnului că mama mea a ajuns la timp, altfel aș fi fost mult mai urâtă astăzi. Am crescut într-un cartier sărac. De la o vârstă fragedă am învățat să apreciez puținul pe care îl aveam. Viața m-a răsplătit după asta cu oportunități pentru care sunt recunoscătoare. Așa s-a întâmplat și cu cei din jurul meu. Am fost mereu acolo unul pentru celălalt. 

Am împărtășit toate reușitele unul cu celălalt, așa am fost educați de mama noastră. Ne-a spus că nu e vorba de lucrurile pe care le ai, ci despre ce ești dispus să faci pentru cei aflați în situații dificile. Eu am fost ajutată de oameni care nici nu și-au dat seama cât de multe fac pentru mine”, a scris Katia pe Instagram

VIDEO / Casa din copilărie a familiei lui Cristiano Ronaldo

View this post on Instagram

Eu nasci numa casa velhinha a minha cama era sustentada por tijolos,fui mordida na minha cara era ainda uma bebé de meses por um rato,(não tenho vergonha nenhuma de dizer isto ) graças a Deus a minha mãe chegou a tempo, senão era mais feia do que sou hoje😂😂cresci num bairro pobre,desde cedo aprendi a valorizar o pouco que tinha,a vida sempre respondeu ao longo do tempo com alternativas seja por mim seja por quem me rodeava, e a gente se ajudava uns aos outros,aí nasceu a união,porque dividíamos com os nossos toda e qualquer conquista,desde pequena que a minha mãe me ensinou a partilhar entre nós o que tínhamos,a capacidade de ajudar alguém não tem a ver com as suas posses, todos devem e podem ajudar alguém, independentemente da tua condição social,a ajuda é vasta,eu já fui ajudada por pessoas sem que elas mesmo soubessem... E tu ajudas alguém ???? _________________________________ ————— (Hoje escutei esta frase e faz todos o sentido ...se queres ajudar alguém não lhe dês peixe mas ensina-o a pescar)—————————————————————————————————————————————————————-Ps escusado será dizer que mensagens ofensivas e fora do contexto eu bloqueio o autor ... ————————————————————- #vidareal #influenciar #fazobem #respeito #minhahistória #Deus

A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) on

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

Ronaldo, genial după penalty-ul ratat: „Văd mai multe tweeturi despre asta decât despre primele trei săptămâni de Bundesliga”

GALERIE FOTO Românii i-au luat fața lui Cristiano Ronaldo! Achiziția de 7,2 milioane de euro făcută de portughez, surclasată în București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează