INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

GALERIE FOTO Românii i-au luat fața lui Cristiano Ronaldo! Achiziția de 7,2 milioane de euro făcută de portughez, surclasată în București

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 11:05

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a dat 7,2 milioane de euro pe cel mai scump apartament din Portugalia. Românii stau mai bine. La București a fost achiziționat unul cu 8,1 milioane de euro.

Apartamentul lui Cristiano este situat pe Rua Castillho, foarte aproape de cartierul în care starul lui Juventus a copilărit. Locuința e dotată cu 3 dormitoare spațioase, o sufragerie imensă, spa cu saună și jacuzzi, o sală de forță complet echipată și un cinema. Casa nu este încă disponibilă. Ronaldo a cerut numeroase modificări, iar data în care vor fi terminate lucrările e îndepărtată, în 2021

Dacă Ronaldo a stabilit un record pentru Portugalia, altcineva i-a luat fața starului lui Juventus! Anul trecut un investitor din București a primit avansul pentru cel mai scump penthouse vândut vreodată la București.

+2 FOTO

În cadrul complexului rezidențial „One Mircea Eliade” din zona Floreasca, cineva și-a achiziționat un apartament în valoare de 8,1 milioane de euro, un record all-time pe piața imobiliară din România. Apartamentul va fi la etajul 20 al celui mai înalt dintre cele trei turnuri rezidențiale din cadrul complexului bucureștean, aflat momentan în construcție!

Vezi și:

Cristiano Ronaldo, cifre formidabile la 35 de ani. Maurizio Sarri e uluit: „Cât e de dotat! Complimente mamei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gardenparty
gardenparty  •  26 Ianuarie 2020, 17:06

Credeam că i-a dat-o printre picioare.Huo pescarilor.

zagna
zagna  •  26 Ianuarie 2020, 15:33

Ziaristii de 2 bani ai gsp au probleme cu intelegerea limbii romane ! Chiar este greu sa dai click pe DEX si sa vezi ca "ridiculizat" nu este potrivit pentru ce ati vrut sa ziceti ?

bazinga
bazinga  •  26 Ianuarie 2020, 14:06

Roman zice,cocalar zice....si-om fi cat neamul romanesc!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close