INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Amr Warda, fotbalistul care l-a exasperat pe Răzvan Lucescu, a fost exclus din lotul Egiptului de la Cupa Africii! E acuzat de hărțuire sexuală

Amr Warda // FOTO: Reuters
Amr Warda // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 18:49

Amr Warda, 25 de ani, a fost dat afară din lotul Egiptului de la Cupa Africii pentru „comportament imoral” pe rețelele de socializare. E acuzat de hărțuire sexuală!

Mijlocașul egiptean în vârstă de 25 de ani, nu s-a înțeles nicio clipă cu Răzvan Lucescu la PAOK. A fost mereu în conflict cu antrenorul. I-a răspuns urât în vestiar și pe teren. A fost trimis la echipa a doua, apoi împrumutat la Atromitos, din ianuarie 2019, cum s-a întâmplat și în sezonul 2017-2018.

Acum, Warda era în lotul „faraonilor” la Cupa Africii. A jucat 72 de minute în primul meci, 1-0 cu Zimbabwe, și asta a fost tot pentru el la turneul continental.

Azi, federația egipteană a anunțat că a fost exclus din lot pentru „comportament imoral” Potrivit presei locale, e acuzat de hărțuire sexuală pe rețelele de socializare!

Warda este al doilea jucător dat afară de la CAN pentru cauze disciplinare. Primul a fost algerianul Haris Belkebla.

Vezi și: Mircea Lucescu a reacționat în conflictul Răzvan Lucescu - Gică Hagi: „Are dreptate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează