INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ancelotti a clarificat cele mai presante probleme de la Real » Ce se întîmplă cu două simboluri ale "galacticilor": "Situaţia e clară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 ianuarie 2014 10:51

Real Madrid a intrat în era Carlo Ancelotti în vara trecută, iar "galacticii" au făcut cîteva schimbări în echipă, dar au rămas în spatele Barcelonei după prima parte a sezonului.

Real a profitat de pauza competiţională şi aseară a disputat un meci amical cu PSG pe care l-a şi cîştigat, scor 1-0, iar la finalul confruntării, Carlo Ancelotti a clarificat două dintre cele mai importante probleme de la echipă, neutilizarea lui Casillas şi contractul lui Xabi Alonso.

"Situaţia este foarte clară în cazul lui Casillas. Va juca în Champions League şi în Cupa Spaniei. În schimb, în legătură cu Xabi Alonso, cred că vom găsi o soluţie şi să se semneze un nou contract între jucător şi Real Madrid", a explicat antrenorul italian.

Xabi Alonso încheie contractul cu Real Madrid la finalul sezonului şi încă nu a semnat prelungirea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  04 Ianuarie 2014, 01:14

Bine ca sa lamurit si ultima dilema la REAL MADRID.A trebuit sa vina un alt antrenor la REAL MADRID ca sa se "lumineze cazul Casillas".Pina la venirea lui,toata lumea credea ca are ceva J.M. cu portarul nationalei!Oricum,daca vrea sa joace titular,in sezonul viitor,poate pleca la Varzelona,ca aia raman fara 2 portari,si el ( ca si RAMOS de altfel) are prieteni multi in echipa aia.

flo_ax
flo_ax  •  04 Ianuarie 2014, 00:05
Postat de kily pe 03 Ianuarie 2014, 17:59

casillas trebuie salvat din ograda acestui imbecil! este incredibil cu decrepitul asta incearca sa finalizeze ce nu a reusit cu1va masculina de mourinho!

uite unde era antrenorul nepereche... trimite un CV la club, ca te angajeaza Realul in secunda 2

kily
kily  •  03 Ianuarie 2014, 17:59

casillas trebuie salvat din ograda acestui imbecil! este incredibil cu decrepitul asta incearca sa finalizeze ce nu a reusit cu1va masculina de mourinho!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează