INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Antrenorul lui Marseille, în fața jurnaliștilor: „Știu că sunteți dezgustați că am învins”

Andre Villas-Boas
Andre Villas-Boas

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 13:44 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 15:23

Andre Villas-Boas (43 de ani) s-a înfuriat la conferința de presă, după ce Olympique Marseille câștigase cu 1-0 în deplasarea de la Strasbourg.

După trei înfrângeri în ultimele patru meciuri (toate eșecurile în Liga Campionilor, fără gol înscris, 0-1 cu Olympiakos, 0-3 cu Man. City și 0-3 cu Porto), Olympique Marseille s-a impus foarte greu la Strasbourg, în Ligue 1 (1-0). 

La conferința de presă, André Villas-Boas și-a pierdut cumpătul când un jurnalist i-a spus că OM nu a învins prin jocul său, ci numai datorită individualităților. O înțepătură la adresa antrenorului, care a replicat furibund: 

Nu avem dreptul să facem eforturi pentru a câștiga un meci, iar când câștigăm un meci cu efortul tuturor e salvat de alții! Ce spuneți! Sincer, ce spuneți voi acolo! Opriți-vă! Faceți analize concrete! Dacă priviți alte echipe, veți vedea același lucru și acolo. La toate cluburile, băieții extraordinari fac diferența. 

AVB a adăugat, ironic: "Aceasta e o victorie pe un teren dificil, care ne ajută să urcăm în clasament. Știu că sunteți dezgustați, dar asta e viața".

Dacă vreți alt tip de joc, mai complex, căutați în altă parte, la Juventus sau Barcelona
Andre Villas-Boas, antrenor Marseille

Citește mai multe știri din fotbal:

Sursa tensiunii de la CFR Cluj: „Ne-ai cerut să-i cumpărăm și nu i-ai băgat!”

Surpriză uriașă la Craiova: Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Bergodi! Ce antrenor vor oltenii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  07 Noiembrie 2020, 15:37

Are dreptate! La Marseille este o nebunie totala cu fotbalul, au cei mai fanatici suporteri din Franta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close