INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Olympique Marseille l-a ales antrenor pe André Villas-Boas, urmașul lui Jose Mourinho: „The Special Two”

Andre Villas Boas // FOTO: Guliver/GettyImages
Andre Villas Boas // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2019 13:59

André Villas-Boas, 41 de ani, a semnat pe două sezoane cu Olympique Marseille. Portughezul nu mai antrenase din noiembrie 2017, de când s-a despărțit de Shanghai SIPG.

În 2011, la 33 de ani, cucerea deja patru trofee într-un sezon la FC Porto. Apoi, pleca la Chelsea. Toți îl vedeau urmașul lui José Mourinho și era alintat The Special Two.

Continuarea carierei nu a fost însă la fel de bună pentru portughezul André Villas-Boas. De atunci, a coborât mereu: Tottenham, Zenit și Shanghai SIPG. După aventura din China, încheiată în noiembrie 2017, n-a mai urmat nimic. Niciun club.

Lusitanul, 41 de ani, și-a întrerupt pauza. Tocmai a semnat pe două sezoane cu Olympique Marseille. L-a convins Andoni Zubizarreta, directorul sportiv al lui OM, care îl voia cândva pe banca Barcelonei.

Am discutat cu multe cluburi în ultima vreme. Mexicane, germane, franceze... Parcursul meu prin fotbal mi-a adus multă fericire, dar am o imagine a carierei și nu mă abat niciodată de la ea, nu renunț la ideile mele”, afirmă AVB. „Acum, am găsit ceea ce voiam. Putem duce în vârf această echipă”. 

4.200.000 €va fi salariul anual al lui Villas-Boas la Marseille

„Eu nu sunt un antrenor defensiv. Dar vreau ca echipa mea să joace exact ca sloganul lui OM. Drept spre poartă” André Villas-Boas, antrenor Marseille

Citește și:

Un schimb șocant se pune la cale între Barcelona și PSG » Neymar s-ar întoarce!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează