INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Andrea Pirlo a insinuat că jucătorii lui Deportivo s-au dopat la 4-0 cu Milan din aprilie 2004: ”Fugeau cu 1.000 km/h”

Valeron (dreapta, în duel cu Pirlo) marca acum 10 ani golul doi al lui Deportivo // Foto: Guliver/Getty Images
Valeron (dreapta, în duel cu Pirlo) marca acum 10 ani golul doi al lui Deportivo // Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 01:18

În autobiografia sa ”Joc, deci gîndesc”, fostul mijlocaş rossonero povesteşte cum s-a calificat echipa din La Coruna în semifinalele Ligii, după un 1-4 în prima manşă.

Una dintre cele mai surprinzătoare şi spectaculoase răsturnări din istoria Ligii Campionilor e pusă într-o lumină suspectă. Calificarea lui SuperDepor, învinsă în turul "sferturilor" cu 4-1 de Milan, i-a ridicat semne de întrebare lui Andrea Pirlo. În cartea autobiografică "Joc, deci gîndesc", mijlocaşul italian a lansat ipoteza că adversarii s-ar fi dopat. Galicienii aveau 3-0 de la pauză, cîştigînd finalmente cu 4-0!

"N-am probe, deci nu acuz pe nimeni. Este numai o simplă părere indecentă. Alergau cu 1.000 km pe oră, inclusiv cei mai în vîrstă, şi rezistau inimaginabil în acel regim de viteză. Jucătorii lui Depor parcă erau posedaţi şi galopau către un obiectiv văzut doar de ei. Noi eram orbi şi copleşiţi total", a mărturisit Pirlo.

Victor Sanchez, fost mijlocaş al galicienilor, în prezent antrenor secund la Olympiakos, l-a contrat: "Putea să fie mai umil, dovedind că ştie să piardă. Noi am fost mult mai buni". Pe 7 aprilie 2004, Deportivo scotea uimitor din competiţie chiar campioana Europei, cu Carlo Ancelotti pe bancă.

"La pauză, toţi jucătorii lui Deportivo au rupt-o spre vestiare de parcă erau Usain Bolt. Nu putea sta liniştiţi o clipă" (Andrea Pirlo, mijlocaş Juventus, fost la Milan)

"Pentru prima şi singura dată în viaţă, m-am întrebat dacă oamenii cu care împărţeam terenul nu au luat ceva" (Andrea Pirlo, mijlocaş Juventus, fost la Milan)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  17 Aprilie 2014, 11:49

aveau trupa atunci cu Makay si restul companiei

danmarius
danmarius  •  17 Aprilie 2014, 11:27
Postat de madskills pe 17 Aprilie 2014, 10:03

Nu putea sta linistiti o clipa, "manca-ti-as". Ori Pirlo la origini e...rrom ori astia habar nu au sa traduca. Inclin spre a 2a varianta :))

Da, Pirlo este ce spui tu, declarat. Da, oamenii au gresit. Da, este unul dintre rasturnarile cele mai frumoase vazute in viata.

madskills
madskills  •  17 Aprilie 2014, 10:03

Nu putea sta linistiti o clipa, "manca-ti-as". Ori Pirlo la origini e...rrom ori astia habar nu au sa traduca. Inclin spre a 2a varianta :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează