INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Andrea Pirlo, aspru cu una dintre marile forțe din Serie A: "Echipă fără suflet. Antrenorul trebuie să fie liderul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 10:56

Andrea Pirlo, fostul regista al nerazzurrilor, critică atitudinea Interului. ”Lipsesc trei lideri la mijlocul terenului, jucătorii se ascund la primele dificultăți, dar soluțiile trebuie să vină de pe bancă”.

Nici nu a început bine sezonul și Inter e deja în criză. Eșecul cu Parma a agravat problemele, chiar înaintea revenirii în grupele Ligii, mai ales că adversarul de mâine este unul de top. Un fost jucător al nerazzurrilor a developat principala carență. "Văd o echipă fără suflet, căreia îi lipsesc trei lideri la mijlocul terenului. Când dau de primele dificultăți, jucătorii se ascund. În această situație, antrenorul e cel care trebuie să reușească să ridice echipa, trebuie să fie adevăratul lider!", a spus Andrea Pirlo, invitat duminică în studioul Sky Sport.

Trei stoperi cu Spurs

"Luciano Spalletti a ridicat tonul la ședința din vestiar de 15 minute ținută înaintea antrenamentului de ieri, a transmis echipei că de-acum înainte nimeni nu se mai poate considera titular și a cerut o reacție nervoasă în partida cu Tottenham", a scris Gazzetta dello Sport. Tehnicianul acuză condiția fizică precară a unor oameni de bază, a croaților veniți după Mondial și a lui Nainggolan. Și are probleme mari cu fundașii de bandă, după ce s-a accidentat Vrsaljko, iar D'Ambrosio nu e refăcut, motiv pentru care va folosi trei stoperi cu Tottenham. 

224de minute fără gol are Icardi în acest campionat la Inter. Din sezonul 2012-'13, când juca la Sampdoria, nu i s-a mai întâmplat argentinianului să nu înscrie în primele 4 etape

Vezi și: Presa din Argentina anunță transferul anului » Jose Mourinho vrea să transforme United într-o mașinărie de marcat goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează