INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Presa din Argentina anunță transferul anului » Jose Mourinho vrea să transforme United într-o mașinărie de marcat goluri

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 16:59

Argentinianul Mauro Icardi (25 de ani) este principala țintă a lui Jose Mourinho pentru perioada de transferuri din iarnă. 

Manchester United nu are un start de vis în actualul sezon. Valul de critici asupra lui Jose Mourinho s-a întețit, iar portughezul vrea să le taie din elan contestatarilor cu un transfer de răsunet. Presa din Argentina vuiește de mutarea vârfului lui Inter Milano la Manchester, pentru o sumă record de peste 120 de milioane de euro. 

Conform Olé, The Special One ar fi discutat deja cu oamenii din conducerea celui mai titrat club din Anglia. Răspunsul a fost unul pozitiv și cele două părți urmează să treacă la negocieri. Milanezii nu-l vor ceda ușor, fiind în pline discuții pentru prelungirea contractului existent, valabil până la finalul sezonului 2020/2021.

95.000.000 €este cota lui Icardi, potrivit transfermarkt.de

Vezi și: ”Nici nu știam dacă să mă bucur” » Inter bătută de jucătorul împrumutat la Parma!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează