INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

La 44 de ani, Andrea Pirlo revine pe gazon » Unde va juca fostul antrenor al lui Fatih Karagumruk

Andrea Pirlo va evolua în Kings League. Foto: Imago Images
Andrea Pirlo va evolua în Kings League. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 15:45 / Actualizat marti, 30 mai 2023 15:45

Andrea Pirlo (44 de ani) a acceptat oferta de a evolua în Kings League, competiția de fotbal în 7 înființată de Gerard Pique. „Maestrul” va debuta, în etapa a cincea, în tricoul lui Jijantes.

După ce săptămâna trecută a reziliat contractul cu Fatih Karagumruk, cu trei etape înaintea finalului de campionat, Andrea Pirlo a găsit imediat o nouă provocare. Nu va antrena din nou, ci își va pune ghetele în picioare și revine pe teren. La 44 de ani, fostul mijlocaș italian va juca în Kings League, până să-și găsească o nouă echipă pe care să o pregătească!

Viorel Moldovan, ofertat din Superliga! Negocierile încep azi
NEGOCIERI
Viorel Moldovan, ofertat din Superliga! Negocierile încep azi

Andrea Pirlo va evolua în Kings League alături de Ronaldinho și Casillas

Kings League este o competiție de fotbal în 7 cu participarea a 12 echipe, înființată, după ce s-a retras de la Barcelona, de Gerard Pique. 

Întrecere care are mare succes în Spania și la care sunt înscriși pe lângă fotbaliști amatori și foste glorii mondiale ale sportului rege, printre care Casillas, Ronaldinho, Saviola, Aguero, Raul Tamudo, și jucători aflați încă în activitate, precum „Chicharito” Hernandez și Fabian Orellana.

Pirlo va debuta în etapa a cincea și va juca pentru formația Jijantes FC. Anunțul a fost făcut de președintele echipei, jurnalistul spaniol Gerard Romero. 

Campion mondial în 2006 cu naționala Italiei, Andrea a câștigat opt trofee cu AC Milan și 7 cu Juventus, fiind și campion european de tineret cu squadra azzurra și medaliat cu bronz la JO din 2004.

Citește și:

River Plate a inaugurat o statuie a lui Marcelo Gallardo cu detalii intime șocante

Ținta lui Leo Messi pentru sfârșitul carierei » Xavi trage de el spre Barcelona: „Ne va ajuta”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close