INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Fabulos! Andrea Pirlo a cerut un fundaș român la Juventus! Se antrenează deja cu Cristiano Ronaldo

Radu Drăguşin (18 ani, fundaș central), juniorul lui Juventus, se pregătește în aceste zile cu echipa mare, sub comanda noului antrenor Andrea Pirlo. Foto: Juventus
Radu Drăguşin (18 ani, fundaș central), juniorul lui Juventus, se pregătește în aceste zile cu echipa mare, sub comanda noului antrenor Andrea Pirlo. Foto: Juventus

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 19:15 / Actualizat vineri, 28 august 2020 19:52

Radu Drăguşin (18 ani, fundaș central), juniorul lui Juventus, se pregătește în aceste zile cu echipa mare, sub comanda noului antrenor Andrea Pirlo.

Informația a fost dezvăluită de Florin Manea, impresarul jucătorului. „Se antrenează cu Ronaldo. A fost chemat de Pirlo la echipa mare, de o săptămână se antrenează cu ei. Este un băiat pe care toată lumea îl dorește. Noi suntem în ultimul an de contract cu Juventus, sunt discuții și cu ei, ne vom întâlni, dar sunt foarte multe cluburi mari care îl doresc. O să vedeți ce o să se întâmple cu Radu Drăgușin. E puternic, un băiat de mare caracter, căpitanul echipei naționale U19, crescut de Regal Sport și are deja doi ani și ceva la Juventus”, a declarat Manea, potrivit Prosport.

Radu Drăguşin se antrenează cu Cristiano Ronaldo la Juventus

Drăgușin, internațional U19, s-a transferat în ianuarie 2018 de la Regal Sport București la Juventus Torino, iar presa internațională a susținut de-a lungul timpului că românul a refuzat mai multe cluburi uriașe, precum Atletico Madrid sau PSG. 

„Acum, Juventus ne cheamă întruna, sunt negocieri avansate, dar o să vedeți. O să fie o surpriză și eu mizez pe el. O să fie unul dintre cei mai buni fotbaliști români. Cred că va fi singurul fotbalist român care va juca în top 5”, a mai spus impresarul pentru sursa citată.

Fabulos! Andrea Pirlo a cerut un fundaș român la Juventus! Se antrenează deja cu Cristiano Ronaldo
Radu Drăguşin

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ruptură definitivă: Ajax îl vinde pe Răzvan Marin în Serie A! Câți bani pierd olandezii

Harry Maguire, dezvăluiri tulburătoare după ce a fost arestat în Grecia: „M-am temut pentru viața mea. Am crezut că suntem răpiți când m-au împins și m-au lovit în dubă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
reteleanu
reteleanu  •  29 August 2020, 08:03

daca spune asta florin manea, e clar... probabil o avea ceva valoare, ca altfel nu ajungea la torino, dar "impresarul" asta e ultimul om.

2528389220528911
Ionut Costache  •  29 August 2020, 02:08

Bravo baiatului, pentru el e o mare reusita sa poata juca, chiar si la antrenamente, cu Ronaldo & co. Totusi, titlul articolului e cam exagerat. Suna ca si cum Dragusin este solutia salvatoare a lui Pirlo pentru prima echipa si nu doar o sansa pe care antrenorii, mai ales cei nou veniti la club, o dau jucatorilor de la echipele secunde sa se antreneze cu echipa mare, ca sa le vada potentialul. Sa ne amintim ca si Dragomir, Branescu, Pascanu, Mladin si alti juniori de perspectiva la vremea lor au primit sansa de a se antrena cu echipa mare la cluburi importante si, ulterior, nu au confirmat la nivel de seniori.

randoomxz
randoomxz  •  29 August 2020, 02:05
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 28 August 2020, 21:30

Adevarul ca Radu Dragusin chiar o sa fie singurul . Seriozitate ca la baiatu asta nu mai la Tatarusanu am mai vazut la noi in Romania !

problema este faptul ca acest baiat este lipsit de talent. s-au pacalit italieni pentru ca l-au vazut inalt.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează