INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Nikolas Anelka, sfat pentru Mbappe: „Pleacă de la PSG, dacă vrei Balonul de Aur”

Anelka, scrisoare pentru Mbappe prin care îl sfătuiește să plece de la PSG
Foto: Imago
Anelka, scrisoare pentru Mbappe prin care îl sfătuiește să plece de la PSG Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 11:53 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 13:13

Nikolas Anelka (42 de ani) a comentat despre situația lui Kylian Mbappe de la PSG. Fostul internațional francez îl sfătuiește pe atacant să plece din campionatul Franței pentru a putea fi considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie.

Mbappe a avut o prestație modestă pe întreaga participare a Franței la Campionatul European, acesta ratând chiar penalty-ul decisiv din „optimi” cu Elveția, fapt ce i-a trimis acasă pe campionii mondiali. Anelka i-a scris o scrisoare atacantului lui PSG prin care îl sfătuiește să plece de pe Parc des Princes.

„Dacă vrei să obții cele mai mari performanțe, trebuie să pleci de la PSG la un moment dat. Orice vei face la Paris va fi bun, dar cineva va spune întotdeauna: «Ei bine, ai jucat minunat pentru PSG, dar a fost doar în Franța». Cele mai bune ligi sunt în Anglia și Spania, deci nu ai concurat cu cei mai buni jucători din cea mai bună ligă”,a declarat Anelka potrivit The Atletic

64de apariții are Anelka în tricoul naționalei Franței pentru care a înscris 14 goluri

„Va trebui să te decizi. Dacă vrei să câștigi Balonul de Aur, ar trebui să te uiți la Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, și să concurezi cu cei mai buni. Nu poți spune că joci cu cei mai buni tot timpul când ești la PSG. Liga franceză nu este ușoară, nu mă înțelegeți greșit, dar cred că cea mai grea ligă este în Anglia”, a mai spus Anelka

132de goluri și 61 de pase decisive are Mbappe pentru PSG în toate competițiile

„Așadar, dacă vrei să fii unul dintre cei mai buni, atunci fă ceea ce faci la Paris, dar la Chelsea, United, Arsenal, City sau Liverpool. Ori du-te în Spania la Madrid sau la Barcelona. Atunci putem vorbi despre un impact mai global”, a încheiat Anelka. 

Chelsea, Manchester City, Arsenal, Real Madrid, PSG și Liverpool sunt echipele pe la care a evoluat Anelka în decursul carierei sale de fotbalist.

Video cu golurile lui Mbappe în Franța în sezonul 2020-2021

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Brazilia este prima finalistă de la Copa America » Neymar, supărat: „A fost foarte arogant”

Boris Johnson, propunere contestată pentru stadioanele din Anglia, într-o zi cu peste 27.000 de noi cazuri de Covid-19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează