INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PROPUNERE

Boris Johnson, propunere contestată pentru stadioanele din Anglia, într-o zi cu peste 27.000 de noi cazuri de Covid-19

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a propus ca stadioanele din Anglia să fie deschise la capacitate maximă începând cu data de 19 iulie.
Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a propus ca stadioanele din Anglia să fie deschise la capacitate maximă începând cu data de 19 iulie.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 19:51 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 21:23

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a propus ca stadioanele din Anglia să fie deschise la capacitate maximă începând cu data de 19 iulie.

Anglia se pregătește de o nouă etapă de relaxare. Premierul Boris Johnson, împreună cu o echipă de specialiști din Ministerul Sănătății, au susținut o conferință de presă în care au anunțat planurile începând cu data de 19 iulie. Sportul va avea de câștigat și va reveni la viața de dinainte de pandemie.

Stadioanele din Anglia, deschise la capacitate maximă

Stadioanele vor fi deschise la capacitate maximă pentru că restricțiile privind distanțarea socială vor dispărea. Nici purtarea măștii nu va mai fi obligatorie. Autoritățile doar vor recomanda folosirea ei. O decizie finală în acest sens va fi luată pe 12 iulie.

Propunerea lui Boris Johnson are și mulți contestatari. În ultimele 24 de ore, pe teritoriul Marii Britanii au fost înregistrate 27.334 de noi cazuri de Covid-19, conform BBC. Argumentul premierului a fost că „trebuie, într-un final, să învățăm să trăim cu virusul”.

14 augusteste data de start a noului sezon din Premier League

60.000 de spectatori la Euro 2020

UEFA, în colaborare cu autoritățile britanice, a decis creșterea treptată a numărului de spectatori de pe Wembley. Dacă în faza grupelor, stadionul a fost deschis la 25% din capacitate, pentru optimea de finală dintre Anglia și Germania au fost permiși 45.000 de fani, echivalentul a 50%.

Procentul va crește din nou pentru semifinale și finală, la 67%. Wembley-ul va putea primi 60.000 de fani la ultimele 3 partide de la Euro 2020. 

Vom renunța la restricții și le vom permite oamenilor să ia singuri deciziile în privința modului în care gestionează acest virus. Începând cu etapa a patra de relaxare, vom elimina toate restricțiile referitoare la numărul de persoane acceptate la întâlni în interior sau exterior. Vom permite tuturor afacerilor să se redeschidă, inclusiv cluburilor de noapte
- Boris Johnson

Totul despre Anglia - Danemarca:

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Un olandez va arbitra lupta pentru trofeul Euro 2020! Kuipers conduce finala! Turcii protestează

Record mondial?! Englezii au calculat: câte milioane de halbe de bere s-au băut în Anglia, după calificarea în semifinalele EURO 2020

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  06 Iulie 2021, 09:02

Cam târziu, moșule! În America până și cele mai liberale și nenorocite state au ridicat toate restricțiile. Viața merge înainte, la fel ca înainte de jmekeria asta chinezească.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează