INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ARBITRAJ

Un olandez va arbitra lupta pentru trofeul Euro 2020! Kuipers conduce finala! Turcii protestează

Kuipers e primul „central” olandez delegat în ultimul act al unui turneu final
Kuipers e primul „central” olandez delegat în ultimul act al unui turneu final

Articol de - Publicat luni, 05 iulie 2021 15:45 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 16:04

Kuipers e primul „central” olandez delegat în ultimul act al unui turneu final. Felix Brych, întâia semifinală, Italia - Spania. Danny Makkelie, a doua, Anglia - Danemarca, partidă la care Ovidiu Hațegan va fi rezervă. 

Turcii sunt foarte supărați. Favoritul lor, Cüneyt Çakir, 44 de ani, a fost trimis acasă după „optimi". Nu conduce finala! „Çakir era cel mai puternic candidat, a scris istorie, cu nouă meciuri arbitrate la Euro. Record. UEFA a luat o decizie politică și l-a ales pe Björn Kuipers", a protestat Fanatik, principalul cotidian sportiv din Istanbul.

Forul de la Nyon nu a anunțat încă numele „centralului" la meciul decisiv al turneului continental, o va face vineri, dar cotidianul olandez Algemeen Dagblad susține că e aproape sigur: Kuipers, 48 de ani, la finală! Întâiul batav care oficiază în ultimul act la CE sau CM.

Susținere superhot pentru Danemarca înainte de semifinala cu Anglia! Iubita unui jucător, cea mai sexy fană de la EURO 2020
ANGLIA - DANEMARCA
Susținere superhot pentru Danemarca înainte de semifinala cu Anglia! Iubita unui jucător, cea mai sexy fană de la EURO 2020

Felix Brych, arbitrul cu cele mai multe meciuri la Euro 2020

Se cunosc arbitrii semifinalelor. La prima, mâine, Italia - Spania, e neamțul Felix Brych (45 de ani). Cel care va avea la sfârșitul competiției cele mai multe partide la actuala ediție. Cinci! Miercuri, tot un olandez, Danny Makkelie (38).

Rezerva lui va fi Ovidiu Hațegan, care a condus două întâlniri la CE 2020, ambele în grupe: Polonia - Slovacia (1-2) și la Italia - Țara Galilor (1-0). La debut, Istvan Kovacs a avut o singură partidă, Macedonia de Nord - Țările de Jos (0-3).

4 meciuria avut Ovidiu Hațegan ca rezervă la acest Euro: câte unul în grupe (Portugalia - Franța 2-2), "optimi" (Țara Galilor - Danemarca 0-4), "sferturi" (Elveția - Spania 1-1, 1-3 la penalty-uri) și semifinale (Anglia - Danemarca)

Citește și alte știri despre Euro 2020:

Pedri, noul Xavi, are o ascensiune fulminantă » De la debut la titular indiscutabil la Barcelona și naționala Spaniei

Cazul uluitor al lui Thomas Delaney » A dezvăluit la radio că nu distinge culorile: „Nu-mi dădeam seama cine mi-e adversar”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  05 Iulie 2021, 18:04

acum aflu ca limita de varsta la arbitrii nu mai e 45 de ani, arbitrul finalei Euro are 48 de ani ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează