INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Reacția lui Ange Postecoglou după eșecul cu Wolves » Îi oferă o veste proastă lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin (centru) / Foto: Imago Images
Radu Drăgușin (centru) / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 21:17 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 21:23

Înfrângerea suferită de Tottenham pe teren propriu, în etapa a 25-a din Premier League, împotriva celor de la Wolverhampton, scor 1-2, nu i-a picat deloc bine antrenorului Ange Postecoglou (58 de ani).

Postecoglou și-a exprimat nemulțumirea față de felul în care a jucat Spurs cu Wolves, însă și-a lăudat elevii pentru efortul depus pe parcursul întregului sezon, remarcând în special compartimentul defensiv.

Ange Postecoglou, mulțumit de apărarea lui Tottenham

Poziția tehnicianului nu reprezintă deloc o veste bună pentru Radu Drăgușin. Internaționalul român în vârstă de 22 de ani a fost lăsat pentru a doua oară consecutiv pe bancă în Premier League de către Postecoglou.

Rapid îi cere lui Tottenham bani pentru Drăgușin! Cum s-a ajuns aici: „Nu există dubii!”
TRANSFER
Rapid îi cere lui Tottenham bani pentru Drăgușin! Cum s-a ajuns aici: „Nu există dubii!”

„Nu am început jocul bine, prima repriză nu a fost grozavă. Am controlat jocul, dar nu am fost foarte periculoși și nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut. Wolverhampton este o echipă bună pe contraatac. În repriza a doua i-am ținut în jumătatea lor de teren și ne-am creat ocazii bune, dar am primit un gol și nu am mai putut întoarce scorul.

Astăzi, au avut două sau trei ocazii pe contraatac, așa se întâmplă împotriva lui Wolverhampton. Încă încercăm să construim ceva. Mă gândesc mult la defensiva noastră. În acest sezon, a fost foarte bună. Încercăm să devenim mai buni la toate capitolele.

Nu, nu există trucuri, doar multă muncă! Nu sunt un magician, sunt antrenor! Este vorba de multă muncă, treabă pe care băieții ăștia au făcut-o tot anul. Am ajuns în acest punct, pe care eu îl consider decent, datorită muncii și asta trebuie să facem în continuare”, a declarat Ange Postecoglou, la finalul partidei, potrivit Football London.

Rămasă cu 47 de puncte după etapa a 25-a din Premier League, Tottenham ocupă locul 5 în campionatul Angliei, poziție ce asigură doar participarea în grupele Europa League.

Aston Villa a trecut pe poziția a 4-a de Champions League, cu 49 de puncte, după succesul cu 2-1 în deplasare pe terenul celor de la Fulham.

VIDEO Meira Drăgușin, sora lui Radu Drăgușin, alături de fratele ei: ”O să vină și timpul fratelui meu să fie premiat”

Citește și: 

Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep le-a cerut daune de 10 milioane de dolari
PROCES
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep le-a cerut daune de 10 milioane de dolari
Avertismentul primit de Rareș Pop după ce a semnat cu Rapid: „E grea viața”
Rapid
Avertismentul primit de Rareș Pop după ce a semnat cu Rapid: „E grea viața”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  18 Februarie 2024, 10:12

"o veste proastă" ???? Unde-i ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează