INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO Angel Correa, gol fabulos în Villarreal - Atletico Madrid » Televiziunea spaniolă a calculat distanța

Argentinianul Angel Correa (26 de ani), mijlocașul lui Atletico Madrid, a deschis scorul în minutul 11 al deplasării de la Villarreal, cu un șut de la centrul terenului. +7   FOTO
Argentinianul Angel Correa (26 de ani), mijlocașul lui Atletico Madrid, a deschis scorul în minutul 11 al deplasării de la Villarreal, cu un șut de la centrul terenului.

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 22:48 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 00:09

Argentinianul Angel Correa (26 de ani), mijlocașul lui Atletico Madrid, a deschis scorul în minutul 11 al deplasării de la Villarreal, cu un șut de la centrul terenului. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Ce thriller! În minutul 70, Roma o conducea cu 3-1 pe Juventus » Incredibil cât s-a terminat!
AS Roma - Juventus
Ce thriller! În minutul 70, Roma o conducea cu 3-1 pe Juventus » Incredibil cât s-a terminat!

Golul marcat de Correa pe Estadio de la Ceramica intră în cursa pentru reușita sezonului în La Liga. Mijlocașul argentinian a recuperat o minge în propria jumătate, profitând de pasa greșită a lui Parejo. A mai avansat doi metri, apoi l-a văzut ieșit pe portarul Geronimo Rulli. Șutul lui Angel a fost plasat impecabil. 

+3 FOTO

Remiză superbă între Villarreal - Atletico Madrid

Prima repriză a meciului dintre Villarreal și Atletico Madrid a continuat într-un ritm alert. Gazdele au avut șansa egalării în minutul 23. Gerard Moreno a ratat lovitura de pedeapsă. Atent pe urmărire, Dani Parejo a trimis mingea în poartă. Sărbătoarea a fost întreruptă de o decizie din camera VAR. Reușita a fost anulată pentru un henț. 

49,90 metrieste distanța de la care a marcat Angel Correa

„Submarinul galben” a marcat golul egalizator, în cele din urmă, în minutul 29, prin Pau Torres. Villarreal a fost formația mai activă în debutul părții secunde și a trecut în avantaj, în minutul 58, când Alberto Moreno a fost angajat ideal de Gerard Moreno. Oblak a atins șutul, dar insuficient pentru a-l bloca.

Rezultatul final a fost stabilit de Geoffrey Kondogbia, în minutul 67. Închizătorul lui Simeone nu a terminat partida pe teren, fiind eliminat în prelungiri, pentru al doilea cartonaș galben.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO De ce a jucat Arsenal într-un echipament complet alb la meciul de Cupa Angliei cu Nottingham. „Tunarii”, eliminați!

VIDEO Chiricheș, titular la cea mai mare victorie din istoria deplasărilor lui Sassuolo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
schwartz69
schwartz69  •  10 Ianuarie 2022, 08:14

asa si care e acea distanta, de care pomeneati in titlu ? ca de aia am intrat sa vad

contrabas3
contrabas3  •  10 Ianuarie 2022, 01:00

Golul lui mi-a băgat $473 în buzunar. Gracias Correa!

alexysjazz
alexysjazz  •  09 Ianuarie 2022, 23:44

Undeva, cuiva, i-a fost foame atat de mare incat a mancat o portiune din articol. Eu, dupa mintea mea, am inteles asa : Attletico a dat golul ala misto de la ~50m, Villareal a avut un penalty, dar n-au resit sa inscrie (ba s-a ratat penalty, ba a fost hent), dupa care a egalat Villareal in min 29. Insa mai jos scorul e 2-2. What?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează