INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

FOTO De ce a jucat Arsenal într-un echipament complet alb la meciul de Cupa Angliei cu Nottingham. „Tunarii”, eliminați!

Arsenal a fost eliminată în turul 3 al Cupei Angliei de Nottingham, scor 0-1. „Tunarii” au evoluat într-un echipament complet alb, parte a unei campanii lansate în colaborare cu sponsorul tehnic Adidas. +11   FOTO
Arsenal a fost eliminată în turul 3 al Cupei Angliei de Nottingham, scor 0-1. „Tunarii” au evoluat într-un echipament complet alb, parte a unei campanii lansate în colaborare cu sponsorul tehnic Adidas.

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 21:37 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 22:13

Arsenal a fost eliminată în turul 3 al Cupei Angliei de Nottingham, scor 0-1. „Tunarii” au evoluat într-un echipament complet alb, parte a unei campanii lansate în colaborare cu sponsorul tehnic Adidas. 

Mikel Arteta a trimis o echipă bună pentru deplasarea cu Nottingham. White, Saka, Odegaard, Lokonga și Martinelli, oameni de bază în Premier League, au fost titulari și astăzi. 

Ce fac stranierii » Radu Drăgușin, integralist în Napoli - Sampdoria! Chiricheș, victorie istorică în Serie A
LIVEBLOG
Ce fac stranierii » Radu Drăgușin, integralist în Napoli - Sampdoria! Chiricheș, victorie istorică în Serie A

„Tunarii” au avut însă o prestație ștearsă, fără șut pe spațiul porții. Gazdele au dat lovitura în minutul 83, prin rezerva Lewis Grabban. Atacantul în vârstă de 33 de ani a împins mingea, prin alunecare, din 10 metri.

Arsenal, parte a campaniei „No more red”

Arsenal a evoluat astăzi într-un echipament complet alb. Demersul face parte din campania „No More Red”, în traducere „Fără Roșu”, lansată de „tunari” împreună cu sponsorul tehnic Adidas. Cele două entități încearcă să ridice gradul de conștientizare cu privire la crimele comise cu arme albe și la violența din rândul tinerilor. 

+7 FOTO

Ideea campaniei a venit din cauza celor 30 de crime comise cu arme albe în Londra, în anul 2021. Echipamentul folosit astăzi de londonezi nu poate fi găsit în magazine. El va fi oferit drept răsplată persoanelor care se implică în comunitățile locale. Arsenal nu se oprește aici. Intenționează să construiască noi facilități sportive, unde tinerii să se poată distra gratuit și în siguranță.

Actorul Idris Elba a fost încântat de inițiativa lui Arsenal și a dorit să se implice. Într-un interviu acordat pentru Sky Sports, a declarat: „Oamenii vor vedea tricourile și se vor întreba. Stai, ce se întâmplă aici? Apoi vor căuta despre ce e vorba. Chiar sper să aibă un impact pozitiv. Trebuie să le oferim tinerilor și alte perspective, în afara găștilor și a acțiunilor violente”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

„Dați-vă jos tricourile și dispăreți!” » Cicâldău și Moruțan, în cel mai rău moment la Galatasaray

Cristiano Ronaldo și-a chemat impresarul de urgență! Fotbalistul, îngrijorat: „Nimic nu e exclus!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dan_1970
dan_1970  •  10 Ianuarie 2022, 12:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează