INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cristiano Ronaldo și-a chemat impresarul de urgență! Fotbalistul, îngrijorat: „Nimic nu e exclus!”

Cristiano Ronaldo, alături de Jorge Mendes // foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, alături de Jorge Mendes // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 14:20 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 15:26

Îngrijorat de pasa proastă prin care trece Manchester United, Cristiano Ronaldo (36 de ani) l-a chemat în Marea Britanie pe Jorge Mendes, impresarul său, pentru a-și plănui următorii pași.

Manchester United este doar a 7-a în Premier League, cu 4 puncte sub primul loc de Liga Campionilor, ocupat de Arsenal. Lucrurile nu merg ideal pentru Cristiano Ronaldo nici în plan individual: el a înscris doar două goluri în ultimele 5 apariții.

Îngrijorat de ultimele rezultate și de perspectivele echipei lui sub comanda antrenorului Ralf Rangnick, Ronaldo și-a chemat impresarul de urgență pentru a discuta despre viitorul său.

Georgina Rodriguez a povestit cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo: „Vindeam genți. Acum le colecționez”
DEZVĂLUIRE
Georgina Rodriguez a povestit cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo: „Vindeam genți. Acum le colecționez”

„Cristiano Ronaldo resimte presiunea, dar vrea cu disperare ca transferul la United să fie un succes”

Potrivit The Sun, Cristiano Ronaldo nu are încredere în noul antrenor Ralf Rangnick și în metodele sale. O sursă apropiată de portughez a transmis publicației din Anglia că „Ronaldo este foarte îngrijorat de situația de la Manchester United. Echipa primește multe critici, iar el știe că e privit drept unul dintre lideri. Sunt multe probleme, iar Cristiano resimte presiunea, e stresat de situație”.

Conform sursei, Ronaldo nu exclude să o părăsească pe Manchester United în vară, la doar un an după revenire: „Vrea cu disperare ca transferul la United să fie un succes, dar începe să vadă că ar putea fi extrem de dificil ca United să câștige trofee cu actualul lot.

Jorge a venit să-l vadă și au discutat despre cum merg lucrurile, care sunt problemele și cum ar putea fi rezolvate. Nimic nu a fost exclus”.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a înscris 14 goluri pentru Manchester United într-un total de 21 de meciuri. Șase dintre reușite au venit în grupele Ligii Campionilor! El a revenit la United la finalul lunii august, după 3 ani petrecuți în Italia, la Juventus. 

Manchester United este pregătită de aproximativ o lună de către neamțul Ralf Rangnick, angajat ca „interimar” până în vară.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Veste proastă pentru un jucător de la Barcelona! A aflat de ziua lui că va sta pe bară timp de 5 săptămâni

Președintele unui club din Bundesliga se revoltă la adresa politicienilor: „Tribunele nu sunt loc de contaminare! E incorect să spui asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
7even
7even  •  09 Ianuarie 2022, 21:48
Postat de michael pe 09 Ianuarie 2022, 19:43

Amice, asta ai înțeles tu, că ”am pierdut ceva de pe urma lui”? Citește mai cu atenție, apoi dă-ți cu părerea, deși nu ți-am cerut părerea despre recenzie. Evident, nu mă trag de mânecă cu unul care are ***, priceputa-i?

Esti hater Mihaita si inca unul cu cas la gura.Hai pa.

michael
michael  •  09 Ianuarie 2022, 19:43
Postat de 7even pe 09 Ianuarie 2022, 17:38

Comentariu de 2 bani mai Mihaita.Nu aveai ce face si te-ai apucat sa scrii si tu despre Ronaldo ca deh,parca te-ai trage de maneca cu el.Ai pierdut ceva de pe urma lui?Ti-a influentat cariera personala in vreun fel negativ?Bazai si tu pe la "spatele" vacii.Hater detected.

Amice, asta ai înțeles tu, că ”am pierdut ceva de pe urma lui”? Citește mai cu atenție, apoi dă-ți cu părerea, deși nu ți-am cerut părerea despre recenzie. Evident, nu mă trag de mânecă cu unul care are ***, priceputa-i?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

694442714350634
Mihai Manea  •  09 Ianuarie 2022, 19:38

Să joace și până la 50 de ani , că de asta este frumos fotbalul ( râde)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează