GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DEZVĂLUIRE

Georgina Rodriguez a povestit cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo: „Vindeam genți. Acum le colecționez”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 12:09 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 12:30

Georgina Rodriguez (27 de ani), însărcinată în cinci luni cu gemeni, a povestit cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United.

Frumoasa brunetă, despre care Netflix va lansa un documentar pe 27 ianuarie, de ziua ei, a povestit cât de greu i-a fost când s-a mutat în Madrid, din Argentina, și cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo.

Georgina Rodriguez dezvăluie cum trăia înainte de relația cu Cristiano Ronaldo

„Mutarea mea la Madrid a fost oribilă. Căutam un apartament ieftin, care să coste maximum 300 de euro pe lună. Am ajuns într-unul care fusese cameră de depozitare.

Iarna era foarte frig, iar vara era foarte cald. Viața mea s-a schimbat când l-am cunoscut pe Cristiano Ronaldo”, a spus Georgina, potrivit The Sun.

+44 FOTO

Georgina l-a cunoscut pe fotbalist când lucra ca vânzătoare într-un magazin Gucci, unde primea 15 euro pe oră. „Înainte, vindeam genți într-un magazin pe strada Serrano, acum le colecționez”, adăuga Georgina.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au o fiică în vârstă de 3 ani, Alana și urmează să mai aibă doi copii. Cristiano Ronaldo are alți 3 copii, pe care îi crește alături de Georgina.

„Dragoste la prima vedere” pentru Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo 

În urmă cu doi ani, Georgina a povestit cum s-a întâlnit cu fotbalistul care are 5 „Baloane de Aur” în palmares. 

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată.  Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea. 

+44 FOTO

Citește și: 

Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo face înconjurul lumii: cum s-a îmbrăcat de Revelion

Motivul pentru care Adele trebuie să-i plăteasca 50 de milioane de euro lui Sylvester Stallone

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
holland
holland  •  08 Ianuarie 2022, 19:12

o sa ajungi sa le vinzi din nou!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close