Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 08:21 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:32

Angel Di Maria (35 de ani), coechipierul lui Lionel Messi la naționala Argentinei, l-a ironizat pe fostul mare internațional german Lothar Matthaus, care a opinat că Erling Haaland merita Balonul de Aur, nu fotbalistul care evoluează în SUA, la Inter Miami.

Lothar Matthaus, fost internațional cu 150 de meciuri și 23 de goluri pentru Die Mannschaft, campion mondial și Balon de Aur în 1990, a contestat desemnarea lui Lionel Messi ca „Balon de Aur” pentru a opta oară în carieră.

„5 Baloane meritate, 3 făcute cadou” » Ronaldo a reacționat după ce Messi a luat Balonul de Aur
BALONUL DE AUR
„5 Baloane meritate, 3 făcute cadou” » Ronaldo a reacționat după ce Messi a luat Balonul de Aur

„Haaland a avut rezultate mai bune decât Messi. Este nemeritat că Messi a triumfat. Dar asta îți arată că o Cupă Mondială câștigată contează mai mult decât orice altceva. Pentru mine, Haaland este cel mai bun jucător din ultimele douăsprezece luni”, a afirmat Matthaus.

Angel Di Maria, către Lothar Matthaus: „Du-te să plângi în altă parte!”

Poziția acestuia a fost preluată de marile publicații sportive din lume, inclusiv de ziarul argentinian Olé, care a prezentat afirmațiile lui Matthaus într-o postare pe Instagram.

Angel Di Maria, coleg cu Messi la naționala Argentinei, autorul unul gol în finala Campionatului Mondial, l-a ironizat pe neamț: „Du-te să plângi în altă parte!”, comentariu cu care a adunat peste 9.000 de aprecieri.

Campionul mondial îl ia peste picior pe fostul Balon de Aur care l-a contestat pe Leo Messi: „Plângi în altă parte”
Comentariu Angel di Maria

Haaland a câștigat titluri majore cu Manchester City și a doborât niște recorduri cu golurile lui. Pentru mine nu există nicio cale de a-l ocoli pe Haaland. Alegerea este o farsă, chiar dacă sunt fan Messi. 

- Lothar Matthaus

Citește și: 

Președintele Braziliei, atac indirect la Neymar: „Messi poate la 36 de ani. Nu prea merge cu petreceri”

OPINIE GSP: „Messi a uitat să spună: «Merci, Kolo Muani!». Balonul de Aur devine o glumă tot mai proastă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”