INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

„5 Baloane meritate, 3 făcute cadou” » Ronaldo a reacționat după ce Messi a luat Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi/ foto Imago Images
Cristiano Ronaldo și Lionel Messi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 18:12 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:37

Cristiano Ronaldo (38 de ani), rivalul etern al lui Lionel Messi (36), a reacționat după ce argentinianul a câștigat Balonul de Aur.

Ronaldo, cu 5 astfel de trofee în palmares, nu a prins top 30 în clasamentul din acest an. L-a urmărit din Arabia Saudită pe Messi cum ridică Balonul de Aur, apoi a reacționat.

Messi i-a plătit-o în direct, imediat după ce a primit Balonul de Aur: „Acum schimbi subiectul? Ești un fiu de c***ă”
BALONUL DE AUR
Messi i-a plătit-o în direct, imediat după ce a primit Balonul de Aur: „Acum schimbi subiectul? Ești un fiu de c***ă”

Ronaldo a reacționat după ce Messi a câștigat Balonul de Aur

Tomas Roncero, jurnalist AS, a postat un videoclip în care critica decizia ca Messi să primească Balonul de Aur și consideră că Leo trebuia să aibă doar 5, nu 8. Ronaldo i-a lăsat un comentariu la postare, constând în 4 emoji de râs. Comentariul lui Cristiano a strâns 124.000 de like-uri în primele 9 ore de la postare.

„S-a întâmplat ce știam deja, Messi a primit al optulea Balon de Aur. Un omagiu ar fi fost ok, dar nu a fost un omagiu, ci l-au convertit într-un premiu. E un fotbalist foarte bun, dar s-a retras deja de câteva luni la Miami, în ultimul an s-a pregătit pentru Mondial și după nu l-a mai interesat. 

La Mondial, da, a fost bun, a fost acel record de penalty-uri în favoarea lor. Dar au trecut 10-12 luni, nici nu mai țin minte ce a fost în Qatar, a fost în 2022. Mâine e noiembrie 2023! 5 Baloane de Aur au fost foarte meritate, dar 8... Trebuia să ia și Xavi sau Iniesta în 2010, Messi n-a dat gol în Africa de Sud, n-a jucat finala UCL, l-a eliminat Interul lui Mourinho

Apoi, Lewandowski ia Gheata de Aur, toate titlurile posibile cu Bayern... Acum, Haaland, record istoric, ia totul cu City, un adevărat golgeter... Rodri, spaniol, ia Liga cu City, ia Nations League cu Spania... nici așa. A venit momentul în care trebuie să spunem realitatea. 5 Baloane meritate, 3 făcute cadou. 

Îmi scot pălăria pentru ce ai făcut în fotbal, Leo, rivalitatea ta cu Cristiano nu a mai fost văzută vreodată... dar 8?! Totuși, e un număr care mie îmi place mult. Îmi amintesc acea noapte de la Lisabona, când ați luat 8 de la Bayern. Ce zi frumoasă! Felicitări, Leo, felicitări, campionule!”, a comentat jurnalistul Tomas Roncero.

Citește și:

Vinicius a semnat! Anunț a doua zi după gala Balonului de Aur: clauză de 1 miliard
SPANIA
Vinicius a semnat! Anunț a doua zi după gala Balonului de Aur: clauză de 1 miliard
Primul nume imens care contestă Balonul de Aur primit de Lionel Messi: „O farsă!” » Cine crede că l-ar fi meritat
BALONUL DE AUR
Primul nume imens care contestă Balonul de Aur primit de Lionel Messi: „O farsă!” » Cine crede că l-ar fi meritat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
Ferdinando
Ferdinando  •  02 Noiembrie 2023, 13:57

S-a umplut lumea de frustrati!

muzzi1
muzzi1  •  01 Noiembrie 2023, 11:44

cand o sa priceapa lumea ca totul este un circ? ca fotbalul nu mai este de multa vreme un sport, ci o afacere care invarte miliarde de euro/dolari anual? aici nici nu este vorba de meritocratie, de cine merita sa ia ce, ci de cine vinde mai bine! de un scandal care tine paginile ziarelor ocupate multa vreme, de fanatici care isi dau familia pentru un sport, care isi sacrifica timpul liber, cel mai de pret lucru pe care il au si nu stiu, pentru a casca gura la un pitic autist care fuge in chiloti dupa o basica! vai, ce minune, sunt contemporan cu unul care nu aduce pentru omenire nimic, decat placere goala! pentru mine e mai important Paulescu, inventatorul insulinei, decat "que mira bobo?" si "***" de un 1.20 cracanat si balbait! explica asta celor care te injura de mama cand zici ca messi e un impostor sau ca fcsb nu e steaua sau mai stiu eu! rasa asta umana e ciudata! isi aleg lideri nu pe cei mai puternici, ci pe cei mai ridicoli! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mattteo
mattteo  •  01 Noiembrie 2023, 11:00
Postat de mijoka pe 01 Noiembrie 2023, 08:04

Multă lume uita defapt ca lewandowski nu 2021 a fost cel mai bun, ci în 2020. Ce nu a fost corect, a fost faptul ca nu s-a acordat în anul respectiv balonul de aur. În 2021 messi a fost peste lewandowski.

A fost si in 2021. A spart un record de 50 ani al lui Gerd Muller. A luat campionatul in fata unei Borussii mai buna decat. Brazilia batuta de Argentina in finala de Copa America, cu Everton, Lucas Paqueta, Richarlison, Fred, Renan Lodi si Danilo. Vrei sa-ti spun cine era la Borusssia? Sau la Leipzig, Leverkusen? Copa America e o supercupa pt Arg sau Brazilia

Vezi toate comentariile (47)
Comentează