INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

GALERIE FOTO Messi i-a plătit-o în direct, imediat după ce a primit Balonul de Aur: „Acum schimbi subiectul? Ești un fiu de c***ă”

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 11:08 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 15:44

Lionel Messi (36 de ani) a câștigat al 8-lea Balon de Aur, iar după festivitate a avut o poliță de plătit în direct.

La finalul galei de la Paris, în timpul interviurilor, starul de la Inter Miami a avut ceva să-i reproșeze mai în glumă, mai în serios lui Ibai Llanos, un cunoscut creator de conținut pe Youtube și Twitch, din Spania, cu 14 milioane de urmăritori, prieten cu nume importante din fotbal, precum Messi, Pique, Casillas și Aguero. 

Lionel Messi nu a uitat de Maradona la gala Balonului de Aur: „Îl împart cu tine” » Ce a spus despre Haaland, Mbappe și Barcelona
BALONUL DE AUR
Lionel Messi nu a uitat de Maradona la gala Balonului de Aur: „Îl împart cu tine” » Ce a spus despre Haaland, Mbappe și Barcelona

Lionel Messi, dialog amuzant cu Ibai Llanos: „Ești un fiu de c***ă”

+18 FOTO

Amuzat, cu zâmbetul pe buze, Lionel Messi i-a reproșat lui Ibai Llanos că a făcut publice unele mesaje schimbate între cei doi. 

S-a întâmplat în urmă cu 3 săptămâni, când Ibai a publicat un video pe YouTube în care le scrie nominalizaților la Balonul de Aur. „Salutare Leo, sper că te recuperezi bine după accidentare. Îți trimit o îmbrățișare călduroasă”, i-a transmis Ibai. Răspunsul lui Messi, arătat pe video de vlogger, a fost: „Salut, Ibai, mulțumesc frumos! O mare îmbrățișare”.

Ibai Llanos: „Leo, pari foarte obosit! Felicitări. Bucură-te de acest moment.”
Lionel Messi: „Mulțumesc, mulțumesc. Dar sunt supărat pe tine pentru ce ai făcut zilele trecute.”

Ibai Llanos: „Ce?” 
Lionel Messi: „Ți-am dat mesaje și le-ai citit în public.” 
Ibai Llanos: „Dar am șters, Am blurat restul.” 
Lionel Messi:Nu o să-ți mai răspund deloc. Nu îți mai răspund pentru că faci totul public. Cu tine nu există intimitate. Eu am fost de treabă, ți-am răspuns și tu ai arătat totul.
Ibai Llanos: „Dar nu am arătat totul. ” 
Lionel Messi: „Ai arătat ce ți-am zis. Îți răspund urât data viitoare. ”

Ulterior, când Ibai a vrut să schimbe subiectul și l-a întrebat ce înseamnă pentru el acest trofeu, Messi l-a „taxat”, spunând: „Uite cum schimbi subiectul. Ești un fiu de c***ă”. Iar cei doi au continuat dialogul.

„A fost o seară frumoasă. Știu că trofeul vine ca urmare a câștigării Campionatului Mondial. A fost un vis pentru mine și pentru țară. Sunt foarte fericit și mă bucur de acest trofeu”, a adăugat Messi.

În curând pe Disney - „Balonul de Aur, Furtul”
Ronaldo: Mă duc să-i spun lui Piers Morgan
+8 FOTO

Nu vreau să uit de Haaland și Mbappe, care au avut un an foarte bun, spectaculos. În următorii ani vor câștiga acest trofeu. Sunt două bestii și vor duce o luptă frumoasă în următorii ani. Haaland a câștigat toate trofeele în acest sezon și sunt sigur că în viitor va obține acest premiu. Văd aici mulți tineri și am încredere că în viitor mă voi bucura de fotbal când îi voi urmări. Am avut norocul să fiu aici timp de mulți ani. Jucătorii vin și pleacă, dar nivelul nu scade niciodată

Am avut mult ghinion cu Argentina. Am pierdut multe trofee. Dar mereu am luptat pentru a câștiga Copa America și Campionatul Mondial, trofee care îmi lipseau. Sunt fericit că nu am renunțat și că am reușit să câștig.

- Lionel Messi

Citește și: 

Dialogul serii la Paris » Novak Djokovic l-a păcălit că joacă la Milan: „În weekend dau hat-trick”

Primul scandal după gala Balonului de Aur: înfuriați de poza cu Vinicius jr. aleasă de organizatori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Stelian66
Stelian66  •  01 Noiembrie 2023, 11:40
Postat de CiprianIon2022 pe 01 Noiembrie 2023, 07:59

Nu este la nivelul lui Messi, de acord. Dar nici Lewandowski nu este si totusi am fost cu totii de acord ca merita balonul de aur in 2020. Performantele lui Haaland de anul asta / trecut mi se par peste cupa mondiala castigata de Messi.

Aici uri dau dreptate .

CiprianIon2022
CiprianIon2022  •  01 Noiembrie 2023, 07:59
Postat de Stelian66 pe 31 Octombrie 2023, 17:38

Haaland nu este nici pe departe la nivelul lui Messi , Ronaldo sau mai nou MBappe.

Nu este la nivelul lui Messi, de acord. Dar nici Lewandowski nu este si totusi am fost cu totii de acord ca merita balonul de aur in 2020. Performantele lui Haaland de anul asta / trecut mi se par peste cupa mondiala castigata de Messi.

temujin
temujin  •  31 Octombrie 2023, 22:32
Postat de Mariann_77 pe 31 Octombrie 2023, 15:58

Una este titlul mondial si alta este liga campionilor.

Dacă nu rata Kolo Muani în finalul prelungirilor și implicit Argentina nu câștiga cupa, atunci acest criteriu al Dvs. ar fi fost superfluu. Noapte bună!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează