INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Angel Di Maria s-a săturat să fie rezervă la PSG » Argentinianul, aproape de o revenire spectaculoasă

Angel Di Maria // Foto: Imago
Angel Di Maria // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 22:40 / Actualizat luni, 14 martie 2022 23:04

Angel Di Maria (34 de ani) este hotărât să plece de la PSG în această vară. Argentinianul s-ar putea întoarce la Benfica, echipa la care a debutat în fotbalul european.

Cotidianul AS informează că Di Maria este nemulțumit de statutul său la PSG. Argentinianului nu i-ar fi picat bine faptul că Neymar a fost introdus în primul 11 la meciul retur cu Real Madrid, în detrimentul său. Di Maria este hotărât acum să plece de la Paris și ar putea reveni la Benfica.

De ce nu a fost în lot Ianis Stoica la FCSB - Farul » Toni Petrea a explicat ce se întâmplă cu el, Vlad și Keșeru
FCSB
De ce nu a fost în lot Ianis Stoica la FCSB - Farul » Toni Petrea a explicat ce se întâmplă cu el, Vlad și Keșeru

Di Maria, aproape de o revenire la Benfica

În ultimele luni, timp în care Neymar a fost accidentat, Di Maria a acoperit foarte bine golul lăsat de superstarul brazilian în atacul lui PSG. Revenit la meciul tur cu Real Madrid, câștigat de PSG cu 1-0, Neymar a fost folosit titular la returul de coșmar pentru parizieni, 1-3 pe Bernabeu, spre nemulțumirea lui Di Maria.

Această decizie a fost picătura care a umplut paharul pentru Di Maria, care a decis să nu mai prelungească înțelegerea cu PSG, care expiră la finalul sezonului. Atacantul ar putea reveni la Benfica, club la care a debutat în fotbalul din Europa în 2007, unde Di Maria a impresionat și a prins un transfer la Real Madrid trei ani mai târziu.

289 de meciuri91 de goluri și 115 pase decisive este bilanțul lui Di Maria în tricoul lui PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Nu doar fanii lui PSG l-au luat la țintă pe Messi: „Și noi l-am maltratat destul pe Leo!”

Chiellini, răspuns savuros când a fost întrebat despre retragere: „Trebuie să-l sun pe Zlatan să ne hotărâm când” + Ce a făcut diferența în finala EURO cu Anglia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează