INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chiellini, răspuns savuros când a fost întrebat despre retragere: „Trebuie să-l sun pe Zlatan să ne hotărâm când” + Ce a făcut diferența în finala EURO cu Anglia

Giorgio Chiellini și Zlatan Ibrahimovic // Foto: Imago
Giorgio Chiellini și Zlatan Ibrahimovic // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 19:20 / Actualizat luni, 14 martie 2022 19:28

Întrebat despre retragere, Giorgio Chiellini (37 de ani) a glumit, spunând că trebuie să discute întâi cu Zlatan Ibrahimovic (40), ca să facă împreună acest pas. 

Fundașul central al lui Juventus este impresionat de Zlatan, care continue să joace la cel mai înalt nivel la 40 de ani. Chiellini a declarat că poate ar fi o idee bună să hotărască împreună când se vor retrage și să organizeze un eveniment. 

Căpitanul Italiei a dezvăluit și ce a făcut diferența pentru „Squadra Azzurra” în finala Campionatului European de vara trecută, câștigată în fața Angliei la lovituri de departajare, chiar pe Wembley. 

Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura
Dinamo
Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura

Chiellini: „Trebuie să-l sun pe Zlatan să ne hotărâm când ne retragem”

Întrebat despre retragere, într-un interviu acordat pentru The Times, Chiellini a răspuns: „Da, poate ar trebui să-l sun pe Zlatan să decidem când. Putem face un video pentru televiziune. «Ce vrei să faci? (n.r. legat de cariera ta)» «Nu, ce vrei tu să faci?», «Ok, hai să facem ceva împreună»”.

Chiellini consideră că în finala de pe Wembley, jucătorii englezi au fost supuși unei presiuni imense, iar acest lucru și-a pus amprenta pe prestația echipei.

Au avut mult mai multă presiune decât noi: uneori presiunea îți dă energie, dar pentru unii este un obstacol. Am perceput această frică. Poate nu frică...dar nervozitatea lor, tensiunea lor. La pauză, cu Anglia conducând cu 1-0,  în vestiarul nostru era liniște.

Eram sigur că, dacă țineam de minge, vom marca, sigur vom găsi soluția să o facem. Păstrarea calmului a fost cel mai important lucru, apoi am avut și noroc la penalty-uri” a declarat Chiellini.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pochettino are zilele numărate la PSG » Pe cine vrea Nasser Al-Khelaifi cu orice preț

Anunțul momentului în presa din Spania: Mbappe ar fi semnat deja cu Real Madrid

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  14 Martie 2022, 22:06

Ibra & Chellini sunt fotbalisti legendari,mai joaca fara probleme 1-2 sezoane

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close