INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Anunțul momentului în presa din Spania: Mbappe ar fi semnat deja cu Real Madrid

Kylian Mbappe/ foto: Guliver/GettyImages
Kylian Mbappe/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 16:59 / Actualizat luni, 14 martie 2022 17:10

Kylian Mbappe (23 de ani), superstarul lui PSG, ar fi semnat deja cu Real Madrid pe 30 ianuarie, anunță Radio Marca. Jurnalistul Ramon Alvarez, un apropiat al clubului madrilen, a făcut marele anunț

Potrivit lui Alvarez, Delphine Verheyden, avocata lui Mbappe, s-a întâlnit în ianuarie cu 2 reprezentați ai clubului Real Madrid pentru a redacta contractul francezului. Jurnalistul spaniol a anunțat și salariul pe care îl va primi Kylian: 25 de milioane de euro pe sezon.

Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura
Dinamo
Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura

Mbappe ar fi semnat cu Real Madrid

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, Mbappe a putut negocia cu orice club, pentru un transfer din vara acestui an. Deși s-ar fi înțeles deja din ianuarie, transferul lui Kylian nu a fost anunțat oficial, din cauza „dublei” din „optimile” Champions League dintre trupa pariziană și Real Madrid.

Superstarul francez a marcat 2 goluri împotriva viitoarei sale echipe, dar nu și-a putut ajuta actualul club să avanseze în sferturi. Potrivit sursei menționate, operațiunea a fost foarte complicată, deoarece în asemenea cazuri se semnează multe contracte. Jurnalistul spaniol Alvarez spune că așa s-a întâmplat și în cazul transferului lui Messi la PSG.

200 de milioane de euro a refuzat PSG pentru Mbappe

Kylian Mbappe, autor a două goluri în „dubla” Real Madrid - PSG (3-2 la general) din „optimile” Champions League, a fost ținut aproape cu forța în vară de parizieni, deși Madridul punea pe masă circa 200 de milioane de euro pentru francez!

7 luni mai târziu, Mbappe fost eliminat de Real Madrid, probabil viitoarea lui echipă. A tranșat întâlnirea din tur, în prelungiri, dar miercuri seară golul lui n-a fost suficient. Pentru că Benzema a făcut meciul carierei!

  • 26 august 2021. PSG riscă să-l piardă gratis pe Mbappe și refuză o ofertă colosală de la Real Madrid: 170 de milioane de euro + 10 milioane drept bonusuri!
  • 15 februarie 2022. Mbappe marchează singurul gol din confruntarea PSG - Real Madrid, manșa tur a optimilor de finală.
  • 9 martie 2022. Mbappe marchează și pe Bernabeu și alimentează visurile fanilor PSG, care se gândeau numai la prima Ligă din istoria clubului. Numai că Benzema întoarce partida în 17 minute și spulberă Parisul!

Citește și:

Barcelona, în luptă cu Liverpool pentru un internațional brazilian » Catalanii l-ar fi contactat deja pe Deco, agentul jucătorului
BARCELONA
Barcelona, în luptă cu Liverpool pentru un internațional brazilian » Catalanii l-ar fi contactat deja pe Deco, agentul jucătorului
Huiduit la PSG, Messi își pregătește revenirea la Barcelona!
BARCELONA
Huiduit la PSG, Messi își pregătește revenirea la Barcelona!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1600983216826314
Victor Badescu  •  14 Martie 2022, 22:39

Multe staruri au ajuns la Real Madrid dar nu toate au confirmat... Multe s-au stins incetul cu incetul pana au apus definitiv! Sant sigur ca aveti multe exemple!

michael
michael  •  14 Martie 2022, 18:57

Păi dacă pleacă ”Muppet” la Real, Pe Neymar nu-l mai vrea qatarezul, Messi am înțeles că va pleca și el, la fel și Di Maria, atunci cu cine mai rămâne qatarezul?? Oricum, de acum zero șanse la UCL. Acum să fim serioși, nici până acum nu erau prea multe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează