INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, în luptă cu Liverpool pentru un internațional brazilian » Catalanii l-ar fi contactat deja pe Deco, agentul jucătorului

Raphinha/ foto: Imago
Raphinha/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 15:56 / Actualizat luni, 14 martie 2022 16:05

Raphinha (25 de ani), mijlocașul lateral de la Leeds, a intrat pe radarul Barcelonei. Internaționalul brazilian, dorit și de Jurgen Klopp la Liverpool, are un sezon impresionant în Premier League, deși echipa sa se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Fabrizio Romano, jurnalist recunoscut pentru acuratețea informațiilor legate de transferuri, anunță că Barcelona l-a contactat deja pe agentul lui Raphinha, nimeni altul decât Deco, fost fotbalist important pe Camp Nou.

Mărturie senzațională despre Gheata de Aur falsă a lui Cămătaru. Portarul lui Dinamo: „Eu am fost mielul de sacrificiu. Știam și minutele golurilor, erau stabilite să nu producă revoltă în tribune”
DINAMO
Mărturie senzațională despre Gheata de Aur falsă a lui Cămătaru. Portarul lui Dinamo: „Eu am fost mielul de sacrificiu. Știam și minutele golurilor, erau stabilite să nu producă revoltă în tribune”

Barcelona, interesată de Raphinha

Contractul lui Raphinha cu Leeds expiră în vara lui 2024, astfel că Barcelona ar fi nevoită să plătească o sumă importantă pentru transferul său. Conform lui Fabrizio Romano, catalanii sunt în contact cu Deco, agentul jucătorului, dar nu au discutat cu cei din conducerea lui Leeds.

Relația bună dintre Deco și Xavi, foști colegi la Barcelona între 2004 și 2008, ar putea fi decisivă în realizarea transferului jucătorului brazilian, dorit și de Liverpool. Raphinha a explodat în acest sezon, fiind cel mai important jucător din atacul lui Leeds, echipa de pe locul 16 din Premier League.

Prestațiile solide din campionatul englez l-au propulsat pe Raphinha și în naționala Braziliei, pentru care a debutat în 2021. Acesta a marcat deja 3 goluri în 7 meciuri pentru reprezentativa țării sale, devenind titular de bază în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar.

9 goluria marcat Raphinha în acest sezon de Premier League, fiind golgeterul lui Leeds

40 de milioane de euroeste cota internaționalului brazilian, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Huiduit la PSG, Messi își pregătește revenirea la Barcelona!

S-a reaprins discuția Ronaldo vs Messi: „Cristiano are o putere mentală superioară. Messi a dispărut mai repede decât simțurile mele după Covid”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează