INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Pochettino are zilele numărate la PSG » Pe cine vrea Nasser Al-Khelaifi cu orice preț

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 18:38 / Actualizat luni, 14 martie 2022 19:11

Eliminarea lui PSG din optimile UEFA Champions League nu i-a picat bine lui Nasser Al-Khelaifi, proprietarul clubului, care vrea schimbare antrenorului la finalul sezonului. Diego Simeone e principala țintă a francezilor.

Deși clubul din Paris este gata să câștige din nou Ligue 1, Nasser Al-Khelaifi  vrea mai mult și spera ca transferurile lui Messi, Sergio Ramos, Donnarumma și Wijnaldum s-o ajute pe PSG să câștige Liga Campionilor.

Huiduit la PSG, Messi își pregătește revenirea la Barcelona!
BARCELONA
Huiduit la PSG, Messi își pregătește revenirea la Barcelona!

PSG vrea să renunțe la Mauricio Pochettino

Eșecul cu Real Madrid (1-0 și 1-3) i-ar putea fi fatal antrenorului Nasser Al-Khelaifi. Presa din Franța anunță că antrenorul argentinian nu va mai continua la PSG și în sezonul viitor.

Urmașul acestuia ar urma să fie un alt argentinian, Diego Simeone. Antrenorul de 51 de ani al lui Atletico Madrid este dorit cu insistență de Nasser Al-Khelaifi, iar L'Equipe scrie că va face tot posibilul pentru a-l aduce pe acesta.

PSG l-a mai dorit pe Simeone și în 2018, când, potrivit soției sale, antrenorul a refuzat un salariu de două ori mai mare decât cel pe care-l primea la Atletico.

 Simeone, care a mai antrenat la Racing, Estudiantes, River Plate și San Lorenzo, este din decembrie 2011 la Atletico Madrid și mai are contract până în vara lui 2024. Cu el pe bancă, clubul a câștigat La Liga, Europa League și Supercupa Europei de două ori și mai are în palmares o Cupă și o Supercupă a Spaniei. Pochettino e la PSG din ianuarie 2021, iar contractul său va expira în iunie 2023.

VIDEO Cum au sărbătorit jucătorii lui Real Madrid eliminarea lui PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona, în luptă cu Liverpool pentru un internațional brazilian » Catalanii l-ar fi contactat deja pe Deco, agentul jucătorului

Anunțul momentului în presa din Spania: Mbappe ar fi semnat deja cu Real Madrid

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  15 Martie 2022, 08:08

Diego Simeone este un antrenor care "omoara jocul ofensiv"! Nu poate avea succes cu o echipa in care evolueaza staruri precum Mbappe, Neimar sau Messi. Cum poate gandi un antrenor care are in sangele sau obsesia apararii ca poate antrena jucatori explozivi si mingicari care nu prea inteleg apararea obsesiva!?

michael
michael  •  14 Martie 2022, 21:52

Qatarezul ăsta pe ce lume trăiește? Cică ”spera ca transferurile lui Messi, Sergio Ramos, Donnarumma și Wijnaldum s-o ajute pe PSG să câștige Liga Campionilor”!! Măi omule, cu Messi și Ramos vrei să câștigi UCL? Doamne ferește, se vede că doar bani ai, nu și cap!! Ceilalți vor pleca în vară, Muppet la Real, Neymar va pleca și el, deci............. Eu zic să mai găsești câțiva bătrânei, cu ei sigur vei avea ”succes”.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează