INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CE 2020

Anglia - Bulgaria 4-0 » VIDEO Harry Kane: „De 20 de ani doar vorbim, nu realizăm nimic. Importante sunt trofeele, nu golurile mele!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 13:18

Căpitanul Harry Kane l-a depăşit, cu hattrickul de sâmbătă, pe celebrul Hurst în topul marcatorilor Albionului. "De 10, 15, 20 de ani doar vorbim, dar nu reuşim nimic. Trebuie să câştigăm un turneu".

Bulgaria n-a avut nicio şansă pe Wembley în faţa Angliei, care i-a servit un poker (4-0). Trei goluri au purtat tuşa lui Harry Kane, hattrickul de sâmbătă propulsându-l în topul marcatorilor naţionalei peste legendarul Sir Geoff Hurst. Unicul fotbalist cu hattrick într-o finală de Cupă Mondială (1966), care e singurul trofeu major al Albionului. La acesta a făcut trimitere şi actualul căpitan: "De 10, 15, 20 de ani doar vorbim, însă nu reuşim să realizăm nimic. Trebuie să câştigăm un turneu cu naţionala. Importante sunt trofeele şi nu golurile mele!".

"Exemplu pentru tineri"

Selecţionerul Gareth Southgate remarcă atitudinea lui Kane, dincolo de a 13-a "triplă" reuşită la naţională şi la Tottenham. "Harry e un exemplu incredibil pentru tineri. L-am văzut cum a exersat loviturile de la 11 metri timp de 20 de minute la antrenament şi îţi oferă deplină încredere. Are o mentalitate extraordinară şi o mare dorinţă de a ajunge în top. Nu e deloc egoist în teren şi când are ocazia să marcheze e letal, atât tehnic, cât şi în planul concentrării. Se simt multele ore de practică şi toţi ceilalţi atacanţi din lot sunt impresionaţi de el".

Assist pentru Sterling

Dovada altruismului, Kane i-a pasat decisiv lui Sterling la al treilea gol al gazdelor, întorcându-i serviciul de la 1-0. Şi Raheem s-a detaşat cu Bulgaria: a ajuns la al nouălea gol la care e implicat în ultimele sale şapte selecţii, având şapte reuşite plus două assisturi. La tot atâtea contribuise în precedentele 33 de partide!

  • Harry Kane a marcat din cinci lovituri de la 11 metri în ultimele cinci meciuri la naţională şi la Tottenham

25de goluri în 40 de meciuri are Kane la naţionala Angliei. De la Gary Lineker (27) nimeni nu a mai dat cel puţin 23 în primele 40 de apariţii

7penaltyuri a transformat Harry pentru selecţionata Albionului, egalându-l astfel pe Rooney. Doar Lampard îl întrece, cu 9 reuşite

22de goluri ale naţionalei Angliei l-au avut implicat pe Harry Kane în 30 de meciuri oficiale jucate, 18 reuşite şi patru assisturi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close