INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Invenția” Angliei din ultimul meci l-a vrăjit: „Nu e departe de Messi”

Trent Alexander-Arnold, în alb, în meciul contra Maltei // foto: Imago Images
Trent Alexander-Arnold, în alb, în meciul contra Maltei // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 14:53 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 15:06

Fostul fotbalist irlandez Tony Cascarino (60 de ani) a fost profund impresionat de prestația lui Trent Alexander-Arnold (24) în Malta - Anglia 0-4, meci în care a jucat un rol de mijlocaș de creație.

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, l-a folosit pe Trent Alexander-Arnold, fundaș dreapta de meserie, ca inter într-o linie de 3 în meciul cu Malta din preliminariile EURO 2024.

Fotbalistul lui Liverpool a purtat tricoul cu numărul 10, atipic pentru un fotbalist defensiv la origine, și a evoluat excepțional, încununând prestația cu un gol superb, din afara careului.

Nu se ascund » Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar
RELAȚIE
Nu se ascund » Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar

„Invenția” Angliei din ultimul meci l-a vrăjit pe Tony Cascarino: „Nu e departe de Messi”

Modul în care a jucat Trent l-a îndemnat pe fostul internațional irlandez Tony Cascarino să militeze pentru ca jucătorul lui Liverpool să fie folosit în continuare pe acea poziție. Cascarino a apelat chiar la o comparație cu Lionel Messi.

„Te uiți la Trent și știi că poate că își poate face treaba. Pentru că a jucat bine cu Malta, toți se întreabă: «S-ar descurca la fel cu Germania într-un meci dintr-un sfert de finală? Sau cu Argentina, Brazilia la Campionatul Mondial? L-ați mai juca pe acel post?».

Ei ar face-o! Știm că ar face-o. Tot ce a făcut Lionel Messi în mare parte din Campionatul Mondial a fost să se plimbe pe teren. Iar atunci când a primit mingea... Îi compar pe cei doi? Nu. Dar Trent are calități care nu sunt departe de cele ale lui Messi.

Poate să devină mai bun acolo? Știm ce poate face acum, dar poate deveni mai bun? Declan Rice și Jude Bellingham pot proteja apărarea, iar el este cel care ar putea face diferența în orice moment”, a opinat Cascarino la talkSPORT.

Pentru Anglia și Trent Alexander-Arnold urmează un meci pe teren propriu cu Macedonia de Nord, luni, 19 iunie. Cu 9 puncte, Anglia conduce grupa C din preliminariile EURO 2024. Ucraina, Italia și Macedonia de Nord, următoarele clasate, au câte 3 puncte.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

„Locotenent” de TOP pentru Ronaldo! Al Nassr a ofertat câștigătorul Champions League

Sergio Ramos vrea acasă » Și-a pus fostul coechipier să îl propună la Sevilla

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Adrianfl24
Adrianfl24  •  17 Iunie 2023, 18:38

"Arogantul" asta a castigat toate trofeele posibile la nivel de club si a infiintat o asociatie pentru fotbalistii care nu reusesc sa ajunga la nivel profesionist.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  17 Iunie 2023, 16:34

Prea mult laudati arogantul asta care joaca in Europa League.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează