INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Coșmarul lui Ansu Fati nu se mai termină » Ar putea fi operat a treia oară în cinci luni!

Ansu Fati
Ansu Fati

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2021 14:17 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 14:47

Ansu Fati (18 ani), marele talent de la FC Barcelona, care a suferit o ruptură a meniscului intern la genunchiul stâng în noiembrie, a fost supus la două intervenții chirurgicale. Peste două săptămâni, va afla dacă va fi operat încă o dată.

În urmă șase luni, la startul sezonului, Ansu Fati era în formă maximă. Și la Barcelona, și la naționala Spaniei. Debutase pentru La Roja pe 3 septembrie, iar trei zile mai târziu a și înscris, la 4-0 cu Ucraina, cel mai tânăr marcator din istoria selecționatei iberice, la 17 ani și 311 zile. După ce, pe 31 august 2019, devenise cel mai precoce jucător cu gol pentru Barça, la 16 ani și 304 zile.

Două intervenții nereușite pentru Ansu Fati

Spre sfârșitul toamnei, a început calvarul. Pe 7 noiembrie, la 5-2 cu Betis, s-a prăbușit în iarbă, urlând de durere. Avea ruptură a meniscului intern al genunchiului stâng. Peste două zile, a fost operat la Barcelona, dar intervenția chirurgicală a eșuat.

În ianuarie, din nou la cuțit, la clinica faimosului ortoped catalan Ramon Cugat. De curând însă, genunchiul i s-a imflamat și Fati a ajuns miercuri la al treilea specialist, Bertrand Sonnery-Cottet, la Lyon, anunță L'Équipe. Profesorul francez l-a sfătuit să reia pregătirea individual și, după două săptămâni, să revină la el.

Dacă genunchiul nu rezistă, Ansu va trebui operat încă o dată. A treia oară în cinci luni. Atunci, sezonul se va termina pentru atacantul în vârstă de 18 ani. Și nu va juca nici la Euro.

13 goluria marcat Ansu Fati în 43 de meciuri pentru Barcelona

4 selecțiiare atacantul în vârstă de 18 ani la naționala Spaniei (un gol)

80 de milioane de euroeste cota lui Fati, potrivit site-ului transfermarkt.

VIDEO Ionuț Chirilă despre transferul ratat de Nicolae Mitea la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Anglia, superjucători, echipe-dezastru la U21 » De patru ori eliminată în grupe la Euro! Și acum e rău!

Lovit în partida cu Germania, mijlocașul lui CFR Cluj are probleme la un ochi!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează