INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Lovit în partida cu Germania, mijlocașul lui CFR Cluj are probleme la un ochi!

Runar Sigurjonsson, jucătorul lui CFR Cluj, lovit în cap la partida Germania - Islanda!
Runar Sigurjonsson, jucătorul lui CFR Cluj, lovit în cap la partida Germania - Islanda!

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2021 12:35 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 12:35

Runar Sigurjonsson (30 de ani), cel care a venit la CFR Cluj în februarie (a jucat două meciuri, de fiecare dată ca rezervă), gratis, după despărțirea de Astana, a fost titular joi în partida Germania - Islanda, scor 3-0, din preliminariile pentru CM 2022.

Sigurjonsson a tras primul șut al nordicilor în partida de la Duisburg, mingea fiind deviată la două palme de bară. Nu a rămas însă pe teren decât 40 de minute. Mijlocașul lui CFR a fost accidentat de Kai Havertz și înlocuit cu Albert Gudmundsson.

Cât de gravă este accidentarea lui Sigurjonsson

Selecționerul Vidarsson a dezvăluit că starea jucătorului de la CFR Cluj nu era bună deloc după meci. „Runar a primit o lovitură în cap și nu mai putea vedea cu un ochi. Sper să fie doar temporar și să-și revină rapid”, a declarat tehnicianul la conferința de după partidă.

Sigurjonsson a fost adversarul României la barajul pentru EURO 2020

Runar Mar Sigurjonsson a evoluat împotriva României în barajul pentru EURO 2020, pierdut de selecționata țării noastre cu scorul de 1-2. Noul jucător al celor de la CFR Cluj a intrat pe teren în minutul 83, când l-a înlocuit pe Johann Gudmundsson.

La meciul cu România, Mar Sigurjonsson a revenit în naționala Islandei după un an. Mijlocașul ofensiv nu mai evoluase de pe 11 octombrie 2019, de la meciul cu Franța din preliminariile pentru EURO 2020.

1 milion de euroeste cota de piață a lui Runar Mar Sigurjonsson, conform Transfermarkt

VIDEO Dezvăluiri incredibile din biroul lui Răzvan Burleanu: „Mi-au propus să fiu antrenor cu Islanda!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost internațional brazilian, internat cu Covid-19 la un spital din Sao Paulo!

Van Basten vrea să revoluționeze fotbalul! Regula pe care nu și-o mai dorește fostul atacant olandez

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează